RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To lag som har sluttet å score

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Derfor spiller vi U i oppgjøret mellom Tsjekkia og Skottland.

Dagens tipsmeny fra Sportspill.no:
Odds:Slik tjener du penger på Drillos
Odds del 2:Hellas og Hviterussland vinner
Odds: Lesernes oddstips fredag
Trav: Millionene skal fordeles i V75!
Tipping: Vi garderer Norge på tippekupongen

Det er EM-kveld, kvalifiseringskveld hvertfall, og det er mye spennende kamper på langoddsen. Fra den uvanlig store fredagsmenyen frister utvalget mer enn prisene, for å si det slik, men vi prøver oss uansett med to tips i dag. Først ut er to lag som sliter veldig med å score mål for tiden.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Tsjekkia - Skottland
Gruppe I. Meget svak start av Tsjekkia da de tapte 0-1 hjemme for Litauen. De har bare spilt denne ene. De tapte en treningskamp mot Skottland i mars med samme sifre. Når man tenker tilbake på hvor gode Tsjekkia var for ikke så veldig mange år siden, og ser at de nå har 0-0 mot Nord-Irland, 0-0 mot Emiratene, 0-1 for Skottland og 0-1 for Litauen i sine fire siste, blir man nesten lei seg på tsjekkernes vegne. Landslaget er nede i en bølgedal, ganske så dyp også.

Skottene leder gruppen, uten at vi skal legge for mye i det. De har gjort to heller svake kamper, 0-0 mot Litauen er og 2-1 over Liechstenstein er godkjent, men man var uhyggelig nære å gå på tidenes smell før man scoret et sent mål mot Liechtenstein.

Skottlands siste bortekamper:
03.09.2010 Litauen - Skottland 0 - 0
14.11.2009 Wales - Skottland 3 - 0
12.08.2009 Norge - Skottland 4 - 0
28.03.2009 Nederland - Skottland 3 - 0

Dette skremmer ingen. Når man topper dette med en nesten-krise mot Liechtenstein, ser man det totale fraværet av form i skottenes bortekamper.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

For Tsjekkia er Milan Baros og Martin Fenin fraværende, mens Roman Bednar mangler kamptrening. Det kan bety at 21-årige Tomas Necid og 18-årige Vaclav Kadlec kan få ansvar i dag. For skottene er Lee McCulloch suspendert, mens Kirk Broadfoot, Matthew Gilks og Scott Brown står over med skader. Nye navn i troppen er Phil Bardsley (Sunderland), målvakt Cameron Bell (Kilmarnock) og dessuten er Kevin McNaughton (Cardiff) og Don Cowie (Watford) kalt inn igjen.

Innbyrdes:
03.03.2010 Skottland - Tsjekkia 1 - 0
30.05.2008 Tsjekkia - Skottland 3 - 1

Hvilket lag er i minst dårlig form? Vi holder en knapp på Tsjekkia, men her må det være stor fare for at ingen klarer å score, og 0-0 er ikke usannsynlig. Det er ikke mulig å spille på resultatet 0-0 hos Norsk Tipping, men en U til 3,20 kan vi prøve. Vi setter 100 kroner, spillefristen er klokken 20.10.

15. Tsjekkia - Skottland 1,60 3,20 4,20

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere