RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

To lunsjbankere

Dagens hovedbanker er Honey Muscle, men også Ringo kan stå ugardert i dagens lunsjomgang. Likevel kan det bli en pen utbetaling.

Fullklaff for Ola Slåtsveen under mandagens lunsjtrav på Bergen travpark. Utbetaling kr 5592, Idag jakter Ola nye lunsjkroner.

Klikk her for våre V5-forslag
Selv om rutinen er lav velger vi ikke å gardere 5 Honey Muscles (V5-3). Han har lekt seg til seier i sine to eneste starter. Hvis han oppfører seg like fint taper han heller ikke dagens løp. Treåringen har mye å gå på og vi tror han legge på til tre.

9 Ringo har en kanonsjanse i V5-2. Han feilet sist, men er normalt travsikker. Høitomt tilbake på Gam Faks-sønnen i dag. Han har et strålende tak på femåringen. Ingen rører vallaken om han er på sitt beste. 4 Tandbergstjerna er i toppform. Kan vinne løp når som helst. 5 Hammer Gutten er mye bedre enn raden. Han hadde krefter igjen ved målpassering sist og dokumenterte form. 2 Bua Elden har ikke vunnet på 66 starter. At han plutselig skal vinne nå er vel ikke akkurat å forvente, men han har et fint løp.

I V5-1 kan mange vinne. 2 Eyeformoney L er den hesten som har det fineste løpet, men han har ikke vært på sitt beste på lang tid. Løpet på Bjerke sist var et steg i riktig retning og skulle han komme foran skal han passes. Han trives forreffelig godt i tet og sprint er idealdistansen. 8 Surgy's Copine må på alle bonger. Hoppa har ikke hatt bare flaks og er mye bedre enn raden. Vær obs på henne i dag. 6 Black Rubin står fint inne i løpet. Klart god nok for seier, men formen er litt usikker. 9 No Mercy Key seiret fra tet sist. Ikke like god bakfra, men langt fra sjanseløs i dette selskapet. 3 Dashing Goal har hatt pause. Står innbydende til og regnes tidlig.

Ønsker du eksperttips fra Nettavisen taster du her
I V5-4/DD-1 har vi klokketro på 8 Vinnibrunen. Han tapte for 11 Svinna Blesen som fikk et langt finere løp sist. Unngår han for hard reise tror vi Vinnibrunen går til topps. 2 Røeds Dina vinner ikke på bestilling, men holder fin form. Får dessuten Høitomt i sulkyen og skal voktes. 7 Garli Mollyn har aldri vunnet. Gjorde et sprekt løp i Sverige sist. Hadde nok fordel av pisken i løpet. Får ikke benytte et slikt middel i Norge, men mange hester er gode også rett etter at de har startet i Sverige. 11 Svinna Blesen står iskaldt til. Han er lynrask fra start. Stengt posisjon, men har han kjempeflaks kan han komme rett igjen. Uansett en overspillt hest i dag. 9 Smedanne er blant de bedre. Hoppa gikk godt på Biri sist og har et fint smygspor nå. 3 Jærvenka er variabel. Virker å være vond å vinne med, men sjanseløs er hun ikke. 12 Tingel Gnisten er kjapp, men sporet hemmer.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en strålende lunsjvinner på Drammen

2 Victor Invalley tippes vinner igjen. Han bør vinne V5-5/DD-2 fra tet, men vi er ikke helt sikre på at Deesserud-hesten får den posisjonen. Lynraske 3 Glynis Pride L.B. følger nesten bilen i startfasen. Sistnevnte holder usikker form, men er egentlig god nok. Når det gjelder Victor Invalley så har han vært veldig god denne sesongen. Blant annet er han ubeseiret på Biri. Han går bra i Drammen også og får sine hurtigarbeider på denne banen. 8 Rollettes Giant Star er vårt andrevalg. Får hun det rette løpsopplegget har hun fine kvaliteter. Vi synes innsatsen i Haakon-løpet var av godt merke av treåringen.
Ønsker du V5-forslag tast her . For Dagens Dobbel trykker du her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere