RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To mål og en bom

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Sist oppdatert:
LERKENDAL (TV Nettavisen): To mål til tross; det er sjansen han misbrukte som sitter på netthinna til Torstein Helstad. - Bommen for åpent mål på overtid vil irritere meg i lang tid, sier RBKs «superreserve».

- Jeg skjønner ikke helt hva som skjedde da jeg satte ballen høyt over fra femmeteren. Det var vel kombinasjonen av dårlig underlag og at ballen kom brått på som spilte meg et puss. Men når det er sagt; jeg burde scoret, sier måljegeren, som virkelig satte fart i Rosenborg-angrepet da han entret banen noen minutter ut i andre omgang.

Vil ha fast plass
- Jeg har en klar målsetting om å spille meg inn i førsteelleveren til Rosenborg og var naturlig nok skikkelig tent på å vise meg fram da jeg fikk sjansen. At jeg skulle sette inn to mål var vel likevel litt i overkant, men utrolig morsomt, sier Helstad, som fikk to perfekte innlegg fra «bananspesialist» Ståle Stensaas.

- Det første målet var vel typisk meg. Jeg søkte mot første stolpe og der kom ballen. Det andre målet var jeg litt mer heldig med.

- Headet først i keeperen, som ga en retur jeg enkelt kunne sette inn, oppsummerer tomålsscoreren, som virkelig har funnet veien til nettmaskene de siste ukene: To fulltreffere mot Djurgården i Royal Leauge og altså to i kveldens kamp mot Panathinaikos.

Gjør jobben
- Jeg gjør den jobben jeg er kommet til Lerkendal for å gjøre: Å score mål. Jeg har funnet meg godt til rette i klubben og jeg tror vi kommer til å bli meget sterke neste sesong. Føler at noe er på gang, sier Torstein Helstad, som får en solid attest fra arbeidsgiveren etter at «prøvetida» nå er unnagjort.

- Torstein har målteften i blodet. Han søker sjanser hele tida og får ofte belønning for det. En klassespiss, sier han og mer enn antyder at kjøpet han gjorde i sommer er av den lukrative sorten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere