RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To mål og straffebom

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Sist oppdatert:
LERKENDAL (TV2 Nettavisen): Etter måneder med måltørke fikk Harald Martin Brattbakk en drømmeåpning mot Djurgården: To mål etter et drøyt kvarters spill. Deretter ble det bom - mange bom.

- Jeg får prøve å glede meg over at det tross alt ble to scoringer. Men jeg kan ikke nekte for at akkurat nå er jeg mest irritert over sjansene jeg brente. Spesielt surt er det å bomme på straffe, sier måljegeren som nå er tilbake i sin gamle spissrolle. En plass ny-trener Per Joar Hansen har bestemt seg for at den tidligere målkongen skal ha.

- Tæret på
- Jeg trives godt midt foran kassa og følte jeg kom godt i gang i denne kampen. Men det tæret på humøret da jeg ikke klarte å få ballen i nota, samtidig som Djurgården overtok ledelsen. Men sånn er fotball. Får satse på at vi lykkes bedre foran mål i neste kamp, smiler Brattbakk.

Helstad i gang
Mens Brattbakk åpnet ballet på Lerkendal, sørget Thorstein Helstad for at det fikk en respektabel slutt for vertskapet. Med to scoringer i andre omgang reddet han kvelden for trønderne.

- Det var herlig å sette to baller i nota. Bestemte meg for å stå på skikkelig da jeg kom innpå for Frode Johnsen. Selv om det er første gang jeg spiller hengende spiss, synes jeg det gikk greit. Godt å lykkes når man har kriget i flere uker for å få en plass på laget, sier Helstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere