RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To NHL-trenere sparket

Foto: Getty / All Over Press
Både Washington Capitals og Carolina Hurricanes skifter trener.

Ingen av trenerbyttene kommer som en overraskelse. Paul Maurice måtte betale for en svak sesongstart for Carolina Hurricanes, mens Bruce Boudreau ble ofret fordi Washington Capitals sliter tungt.

I Washington Capitals har superstjernen Alexander Ovetsjkin fått mye av skylden for skuffende resultater. Russeren var lenge den beste målscoreren i NHL, men er nå en skygge av seg selv.

Det har lenge også ryktes at han ikke lenger kommer overens med Boudreau. Ettersom Ovetsjkin har kontrakt til og med 2020/21-sesongen, verdt 124 millioner dollar, lå det i kortene at Boudreau ville tape denne maktkampen.

Og det gjorde han altså. Til tross for at Boudreau nylig satte rekord ved å nå 200 seirer i NHL raskere enn noen andre trenere har klart.

Nå kommer Dale Hunter inn som trener i Washington, rett fra juniorligaen Ontario Hockey League og laget London Knights. Dale Hunter, en tidligere Washington-spiller, har gjort sakene sine svært bra i OHL, og er den treneren som raskest har kommet opp i 300 seirer der.

I Carolina Hurricanes blir trenerjobben overtatt av Kirk Muller.

Muller har tidligere vært assistenttrener i Montreal Canadiens i fem sesonger, under tre forskjellige trenere, og startet denne sesongen som hovedtrener for farmerlaget til Nashville Predators.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere