*Nettavisen* Sport.

To nye spisser til Blackburn

Foto: AFP/ Scanpix

Nikola Kalinic og Franco Di Santo er klare.

Etter at Roque Santa Cruz dro til Manchester City, har Blackburn vært aktiv på spillermarkedet for å skaffe seg en erstatter. De prøvde seg til og med på den gamle italienske kjempen Cristian Vieri, som ingen andre ville ha, men valgte til slutt å ikke tilby den aldrende kjempen en kontrakt.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Nikola Kalinic var derimot omsvermet. Han var også i Portsmouths søkelys, men en avtale mellom klubbene skal ha falt sammen etter de første rapportene om at Portsmouth ikke var villig til å betale mer enn 55 millioner kroner for spissen som spillte i Hadjuk Split.

The Guardian hevder at Portsmouth bød 120 millioner. Likevel ble 21-åringen klar for Blackburn, for en hittil ukjent sum.

Den andre spilleren som er meldt klar, Franco Di Santo, har skrevet under en låneavtale med Blackburn frem til januar. Den 20 år gamle argentineren kommer fra Chelsea, og har ikke imponert nevneverdig etter at han ankom til klubben for 18 måneder siden. Til tross for at han har fått sjansen fra benken hele 16 ganger, har han ennå til gode å score mål.

Kalinic og Di Santos nærmeste utfordrere til spissplassene i Blackburn blir Benni McCarty, El-Hadji Diouf og Jason Roberts.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.