RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To poeng tapt for Bolton

(Scanpix/AP)
Sist oppdatert:
Sam Allardyce og Bolton hadde tre poeng i lomma, men Sheffield United kom tilbake på Bramall Lane.

Sheffield United - Bolton 2-2: Det var et oppgjør mellom topp og bunn i Premier League da Bolton kom på besøk til Sheffield United lørdag.

Hjemmlaget fikk en frisk åpning på kampen, og noterte seg for gode sjanser ved blant annet Chris Morgan og Rob Hulse. Etter dette tok Bolton over matchen, og fikk betalt drøye ti minutter før hvilen. Med sitt tredje ligamål for året ga El Hadji Diouf bortelaget ledelsen.

God prestasjon
Under press fra Uniteds Philip Jagielka skar Diouf innover i 16-meteren og satte ballen kontant i motsatt hjørne - en herlig scoring.

Gjestene kom til et par sjanser til før pause, men det ble ikke flere mål de første 45 minuttene.

United åpnet godt også i andreomgang. Alan Quinn var nære både i det 47. og 56. minutt, men ballen ville ikke inn for "The Blades". Isteden ble det 2-0 til Bolton etter en drøy time. Kevin Davies fikk servert ballen på rundt 20 meter av Idan Tal, og sendte avgårde et lavt skudd som gikk rett i nettet bak en passiv Paddy Kenny.

Roet seg
Etter dette roet kampen seg litt ned, til tross for at Sheffield-laget jaget redusering. 20 minutter før full tid fikk United den nødvendige vitamininnsprøytningen. Rob Hulse stanget ballen i mål fra kloss hold, 1-2 på Bramall Lane.

Bare tre minutter senere kom utligningen. Colin Kazim-Richards utnyttet roting i feltet av Bolton-keeper Jussi Jääskeläinen, og sendte den røde halvdel av stålbyen til himmels.

2-2 sto seg til slutt, og er et greit resultat - selv om Bolton virket å ha kontroll i store deler av kampen.

- Vi er veldig skuffet etter å ha gjort så mye, for så å få dårlig betalt. Vi kastet bort to poeng i dag, vi ledet jo 2-0. Forsvaret sviktet oss i en veldig viktig periode, sier Boltons Sam Allardyce til Sky Sports.

Sheffield United er nå på trygg grunn med ti poeng, men har bare ett poeng til nedrykksplass. Bolton er nummer fire med sine 21 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere