RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To Premier League-ess arrestert

Sist oppdatert:
En Chelsea-stjerne og et Newcastle-ess er arrestert i forbindelse med voldtekten av ei 17 år gammel jente på et hotell i London.

Premier League-stjernene på henholdsvis 19 og 22 år, meldte seg selv sammen med sine advokater for politiet fredag ettermiddag.

Identiteten på Premier League-stjernene er ikke offentligjort på grunn av juridiske årsaker.

Ifølge The Sun har politiet foretatt DNA-prøver av begge spillerne. Newcastle-stjernen har vært i et to timers langt avhør, og er fremdeles i politiets varetekt på Londons West End politistasjon.

Massevoldekt

Arrestasjonene kommer i forbindelse med at ei 17 år gammel jente hevder at hun ble voldtatt av flere personer på et luksushotell i London for to helger siden.

- Vi har arrestert en 22 år gammel mann, mistenkt for voldtekt av ei 17 år gammel jente. En 19-åring er også arrestert i forbindelse med et seksuelt overgrep, opplyste Scotland Yard fredag kveld.

Ingen av stjernene i Premier League vil snakke med pressen i forbindelse med voldektsanklagen. Men Newcastle-spillerens far sa følgende til The Sun:

- Jeg vil støtte min sønn uansett hva som har skjedd.

Partyfikser arrestert

Den kjente "partyfikseren" Nicholas Meikle, som arrangerer fester for sportsstjerner og andre kjendiser, ble arrestert sammen med en person navngitt som Pal Jason Edwards i midten av forrige uke. Begge ble løslatt mot kausjon.

Kieron Dyer har lenge blitt knyttet til voldtektsskandalen, men sendte fredag kveld ut en pressemelding via sine advokater hvor han benekter at han er involvert.

Leeds-stjernen Jody Morris er arrestert etter en påstått voldtekt i Leeds. Den tidligere Chelsea-spilleren risikerer sparken på Elland Road dersom beskyldningene stemmer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere