*Nettavisen* Sport.

To priser til United

Foto: PA Photos/Scanpix

Barcalys er uenig med spillerne, supporterne og journalistene.

Manchester United har, før den siste serierunden, sikret tittelen i Premier League denne sesongen. Til tross for bragden, har United-spillerne blitt oversett i de mange kåringene som følger den engelske toppserien.

Tottenhams superving Gareth Bale ble - riktig nok meget fortjent - kåret til spillernes spiller, og Liverpools Raul Meireles fikk flest stemmer av supporterne. Journalistenes pris gikk til West Ham-spiller Scott Parker.

Men Premier League har ikke glemt av United, som i år tar sin 19. ligatittel. Forsvarsbautaen Nemanja Vidic og manager Alex Ferguson har blitt kåret til henholdsvis Barclays Player of the Year og Manager of the Year.

Vidic tok over kapteinsbindet på Old Trafford denne sesongen, og serberen har puttet fem mål - ett av dem i den avgjørende seieren over Chelsea. Han har én gang tidligere blitt kåret til årets spiller.

Sir Alex kåres til årets manager for tiende gang. Skotten har fått prisen, som har blitt delt ut hvert år siden 1993, samtlige av sine tittelvinnersesonger med United, med unntak av pokalfangsten i 2001.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag