RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
OGP 2008
OGP 2008 Foto: hesteguiden.com

To spenstige på Valla!

Sist oppdatert:
Vi klemmer til med to friske bankere som ikke bli favoritter til V64-løpene på Solvalla i ettermiddag!

Søndagen er en travel dag for de spillesugne, og det hele åpnes opp med spill til Täby galopp til lunsj i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit). Det fortsetter så med V64-spill til Solvalla på den andre siden av kjølen, og på kvelden er det Harstad travpark som er alene på valen her hjemme med en dobbel V5-omgang.

Les også:Bjerring har kontroll!

Vi har tips til Solvalla og Harstad denne søndagen, og hos søta bror bankerspiller vi to hester som i skrivende stund er snakk om et andre og tredjevalg i spillet! Spennende det, og vår hovedbanker for dagen blir 9 Drew Brees i V64-5 som vi mener vi er den beste hesten pr. dags. dato på kapasitet i dette løpet, men han møter noen fine 4-åringer.

Ken Warkentin–sønnen svepte feltet på siste langside når han vant den 16. November, og det var meget fin stil på hesten med 13.0 siste 1000 meter den gangen. I den siste starten var han unnskyldt når han fikk en dårlig rygg og kom seg aldri løs fra den, men han så meget fin ut under oppvarming.

Han kommer nå ut med løp i kroppen etter litt pause, og fra en fin utgangsposisjon tror vi han sveper dette feltet på en speed. Det er noen enorme fartsresurser i denne flotte 4-åringen som dyktige Timo Nurmos har i sin varetekt, og det at det er den flyvende Finlender Jorma Kontio sitter i sulkyen i dag er en klar fordel.

Sportspill er i ferd med å legge en ny strålende uke på tipsene bak seg, og siden torsdag har vi spilt inn flotte 18 500 kroner på våre foreslåtte spill. Det ble stang ut på Jarlsberg i går, men det er nye sjanser til gevinster både på Solvalla og i Harstad i dag!

Innleveringsfrister Solvalla
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt?
6 Fox From Above i V64-2 var ganske bra når hun vant på Kalmar den 5. November fra tet. Etter det har hun vært ute i to tøffe hoppeløp der hun har møtt hester som Yaw Damper, Merlot Broline og Sanna Streamline som alle hadde vært store favoritter i dette løpet. Hun ikke har levert noen topp prestasjoner i de løpene, men hun har en helt riktig oppgave i dag.

Nå er det snakk om 1640 meter auto med et brukbart spor, og med den starthurtigheten From Above–datteren innehar spinner hun normalt til tet. Da slipper Torbjørn Jansson neppe til noen, og blir det ikke for tøff første 600-700 meter så mener vi dette er vinneren. Hun møter overkommelig motstand kontra det hun har konkurrert mot i sine siste løp, og vi setter et friskt bankerspill.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Dagens outsider!
4 Jagent i V64-3 er spennende selv om han aldri har vunnet løp på sine 21 starter, og at han står tøft inne i grunnlaget. Jag de Bellouet–sønnen har nemlig gjort noen fine innsatser for sin trener Rolf Oden, og han får i dag for første gang en profesjonell kusk i form av Erik Adielsson i sulkyen.

Ikke for å fornærme Oden så er dette en av tidenes største kuskeforsterkninger, og da må vi spille Jagent. Storfavoritten 2 Trailing Edge er normalt overlegen sine konkurrenter, men det er en liten banditt som ikke alltid er like fokusert på jobben som Melander ønsker. Rroter favoritten seg bort, står helt klart Jagent og Erik Adielsson klar til å overta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere