Gå til sidens hovedinnhold

To spillere på vent

LA MANGA (TV 2 Nettavisen): Landslagssjef Nils Johan Semb vurderer å hente inn to nye spillere til playoffkampen mot Spania i Valencia kommende lørdag.

Nils Johan Semb er bekymret over skadesituasjonen i den norske troppen. Andre Bergdølmo og Martin Andresen er fremdeles ikke tilbake i full trening på grunn av skader.

- Det har vært flere og mer alvorlige skader enn det jeg hadde trodd på forhånd. Derfor vil jeg vurdere å hente inn en ny back og en ny midtbanespiller i løpet av kvelden, sier Nils Johan Semb på dagens pressekonferanse.

Landslagssjefen vil ikke røpe hvem han vurderer å hente inn til den viktige playoffkampen, men det blir helt sikker ikke Rosenborgs Vidar Riseth. Han takket som kjent nei til å være med tirsdag.

Siterte Peer Gynt

Nils Johan Semb fikk latteren til å sitte løst på pressekonferansen onsdag ettermiddag. Etter å ha blitt konfrontert med Nils Arne Eggens uttalelser til Dagsavisen, der den tidligere RBK-treneren fastslo at Norge måtte holde ballen i laget mot Spania, svarer Semb følgende:

- Det kunne jeg også sagt hvis jeg satt på et fly.

- Men man kan tro og ville, men det er noe annet å kunne, legger Semb til.

Han kunne ellers glede seg over at både Frode Olsen og Steffen Iversen er tilbake i full trening etter å ha stått over trening tirsdag.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping