RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To spillere til Stabæk

Foto: Simen Lønning (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Bæringene forsterker i jakten på ny tippeligakontrakt.

NADDERUD (Nettavisen): Stabæk inviterte mandag til pressekonferanse hvor klubben presenterte to nye spillere.

Veigar Pall Gunnarsson og Luc Kassi har skrevet under for klubben

Sistnevnte kommer fra Elfenbenskysten og har spilt i samme klubb som Franck Boli og Sayoba Mande.

- Han er en løpssterk spiller med bra driv, er smart og har blikk for spillet. Og han spiller ofte på en og to touch, noe som passer godt inn her, sier Inge André Olsen om nysigneringen.

- Flere ville ha meg
Veigar Pall Gunnarsson har ikke fått det til å stemme etter den kontroversielle overgangen til Vålerenga i fjor sommer og ser nå fram til comeback i Stabæk-trøya. Han har skrevet en kontrakt ut 2013-sesongen.

- Veigar tilfører sårt tiltrengt rutine i angrepsrekka. Skal også ha spesialansvar for å utvikle relasjoner i angrepsrekka. Han skal jobbe med å utvikle blant andre Franck Boli, en spiller vi håper kan bli den nye Daniel Nannskog.

Gunnarsson ser fram til å ta på seg Stabæk-drakta igjen. På pressekonferansen fortalte han at han hadde tilbud fra flere klubber.

- Det sier litt om hvor godt jeg liker meg i klubben. Sånn som det var i Vålerenga - det gikk ikke opp. Flere klubber ville ha meg, men Stabæk var den eneste jeg ville gå til. Jeg trives godt her. Det var et enkelt valg, sa Gunnarsson.

Går ned i lønn
Videre fikk han spørsmål om hva som gikk galt i Vålerenga.

- Etter juleferien har det vært tøft. Det gikk greit da jeg kom til Vålerenga første gang - da jeg spilte resten av 2011, men etter jul har det vært tøft. Jeg har ikke fått tillit. Jeg mener jeg er for god til å sitte på benken.

- Jeg er litt usikker på hva som gikk galt, men egentlig tenker jeg ikke på det. Nå har jeg dratt fra Vålerenga og gleder meg til å spille fotball igjen.

Gunnarsson går trolig kraftig ned i lønn når han nå returnerer til Stabæk.

- Jeg går veldig mye ned i lønn, men det viktigste for meg er å få tilbake lysten til å spille fotball.

Gunnarsson har ikke tegnet seg på scoringslisten i løpet av sine sju kamper for Vålerenga denne sesongen.

Forrige sesong scoret han ni mål før han forlot Stabæk midtveis i sesongen. Nå håper bæringene at seriemesteren fra 2008 skal skyte klubben til fornyet kontrakt i Tippeligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere