Gå til sidens hovedinnhold

To sterke holdepunkter

Sodin og Ramstad Loke har svært billige oppgaver foran seg på Klosterskogen i dag. Vi tror begge vinner, men størst galopprisiko er det for den største favoritten, Ramstad Loke.

Klikk her for våre V5-forslag

8 Sodin (V5-2) leverte et strålende comeback i Drammen sist. Da reiste han fra feltet sammen med en råsterk Pedrus. Pedrus presset hardt på under sisterunden og Sodin måtte til slutt melde pass mot både den og medsmygende Hornnes Thea. Vakre Sodin har sett veldig fin ut i etterkant av løpet. Nå virker han endelig hel og fin etter skader. I fjor vant han tre av seks løp på imponerende måte. Blant annet vant han et V75-løp på Biri. Med kun åtte hester i feltet får han nokså sikkert et prima løpsopplegg. Vi spiller ikke i mot.

Dagens største favoritt, 7 Ramstad Loke (V5-3) er helt overlegen feilfritt. Han lekte med langt sterkere konkurrenter på Bjerke sist onsdag og jager i dag sin femte årsseier. Bare uhell kan skrinlegge seiersplanene for sørlendingen. Hundre prosent til å stole på er han ikke. Siden han blir en av årets største favoritter i V5 i Skien i år drister vi oss til å gardere på det største forslaget. 5 Hilderid hadde en fantastisk oppvarming sist. Ikke klaff i selve løpet. Nå er det et lite felt og hoppa skal kjempe i toppen. Hun er bare markert på en prosent pr. kl 09.30 i dag. Men skal Hilderid vinne må Ramstad Loke galoppere.

Kjøp Nettavisens eksperttips her

V5-1 er en mer åpen affære. 1 Tib Thierry står spennende til og Vidar Hop vil nok kjøre alt hva det går for å holde på sporet. Fra tet eller "siste indre" kan det gå veien for fireåringen. 5 Joleen viser stor fremgang for tiden. En seier skal være rett rundt hjørnet for hoppa. En kupongrenser er 6 Midnight K.R. Han er i kanonform, men får sjelden klaff. Det er imidlertid spennende odds i hesten som blir amatørkjørt. Skulle han ha klaff med posisjonene tror vi han dukker opp i striden. 2 Not Correct Chip har byttet treningskvarter. Sprint er den beste distansen og sporet er perfekt. Viljen avgjør. 8 Carmel er mye bedre enn raden, men blir ufortjent mye spilt hver eneste gang. Galoppfaren er veldig stor.

I de to siste avdelingene kan det ved første øyekast se enkelt ut, men vi er ikke helt sikre på at 5 Strasbourg vinner. Han er den beste hesten, men kan bli svart opp på startsiden. Han er ikke like tøff om han må grøre grovarbeidet selv. 4 Spirit Scot gikk veldig fint sist. Han vil nok satse på tet og går det feilfritt kan det gå veien. 9 Pols Plåster har en fin oppgave. Med hardt tempo stiger sjansene for svenskeimporten. 3 Terra Nova kan overraske på denne distansen og en i det minste en luring.

Øk vinnersjansene dine med systemspill

3 McCormick har gusntige betingelser i finalen. På papiret er dette et åpent løp, men vi velger å lansere McCormick som DD-banker. Sist travet han et fint løp etter pause og ble fjerde mot mye hardere konkurrenter. Med løp i kroppen skal han normalt være ytterligere skjerpet. Verst imot blir muligens 4 Surprise Laday som holder kanonform. Syvåringen står fint til og vil nok være tidlig på pletten. Ikke utenkelig at kusk Silje Kristin Eilertsen svinger inn på sermoniplass etter endt løp. 10 Conway Hall ståre kjelkete til, men var bra sist i hardere selskap. Upålitelige 7 Tinita Surprise er også aktuell om hun får travet til å stemme. 1 Lovely Dancer er bedre enn raden, men sporet kan bli en felle. Han blir overflydd av 2 Redwin Turnpike.

For dagens V5-tips tast her. For Dagens dobbel taster du her .

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken