RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To tempoess til Quick Step?

Foto: Tim De Waele (©TDWsport.com)
Sist oppdatert:
Belgisk aviser hevder Garmin og Skil måtte gi tapt.

Tony Martin er verdens beste temporytter.

Han vant både tempoetappen i Tour de France og nylig i Vuelta a España. Det er nok til å stjele favorittstempelet fra Fabian Cancellara foran sykkel-VM i København. Dessuten vil han være et sterkt kort for Tyskland under OL i London, neste sommer.

HTC-Highroad-rytteren er dessuten en mann for sammendraget. Derfor er det kanskje ikke så rart at Skil-Shimano, Garmin-Cervélo og Omega Pharma-Quick Step (som laget heter neste sesong), lå langflate etter 26-åringens signatur.

Verken HTC eller Quick Step har bekreftet det, men avisen Het Laatste Nieuws skriver onsdag at Martin er klar for det belgiske laget.

- Det er fortsatt noen detaljer igjen før alt er klart, siteres rytteren på i avisen.

Het Laatste Nieuws skriver at også Levi Leipheimer – en annen temposterk rytter – er klar for Quick Step-laget.

38-åringen gikk helt til topps under Tour de Suisse, og skal være klar til å bytte ut Team RadioShack mot det belgiske storlaget i 2012.

Det amerikanske laget kobles i disse dager tett opp mot Leopard-Trek og en mulig fusjon. Dersom det stemmer at Leipheimer forlater skuta, vil Johan Bruyneel være nede i 16 ryttere foran neste sesong.

Brian Holm har i ettermiddag valgt å bekrefte overfor sporten.dk at Tony Martin og Levi Leipheimer sykler for Omega Pharma-Quick Step i 2012.

PS!Gazet Van Antwerpen skriver at også Serge Pauwels (Team Sky) er klar for Quick Step-konstellasjonen. Gert Steegmans skal dessuten ha forlenget kontrakten sin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere