Tony Martin er verdens beste temporytter.

Han vant både tempoetappen i Tour de France og nylig i Vuelta a España. Det er nok til å stjele favorittstempelet fra Fabian Cancellara foran sykkel-VM i København. Dessuten vil han være et sterkt kort for Tyskland under OL i London, neste sommer.

HTC-Highroad-rytteren er dessuten en mann for sammendraget. Derfor er det kanskje ikke så rart at Skil-Shimano, Garmin-Cervélo og Omega Pharma-Quick Step (som laget heter neste sesong), lå langflate etter 26-åringens signatur.

Verken HTC eller Quick Step har bekreftet det, men avisen Het Laatste Nieuws skriver onsdag at Martin er klar for det belgiske laget.

- Det er fortsatt noen detaljer igjen før alt er klart, siteres rytteren på i avisen.

Het Laatste Nieuws skriver at også Levi Leipheimer – en annen temposterk rytter – er klar for Quick Step-laget.

38-åringen gikk helt til topps under Tour de Suisse, og skal være klar til å bytte ut Team RadioShack mot det belgiske storlaget i 2012.

Det amerikanske laget kobles i disse dager tett opp mot Leopard-Trek og en mulig fusjon. Dersom det stemmer at Leipheimer forlater skuta, vil Johan Bruyneel være nede i 16 ryttere foran neste sesong.

Brian Holm har i ettermiddag valgt å bekrefte overfor sporten.dk at Tony Martin og Levi Leipheimer sykler for Omega Pharma-Quick Step i 2012.

PS!Gazet Van Antwerpen skriver at også Serge Pauwels (Team Sky) er klar for Quick Step-konstellasjonen. Gert Steegmans skal dessuten ha forlenget kontrakten sin.