Gå til sidens hovedinnhold

To tetvinnere på Biri

Teten er gull verdt på Biri, og vi tror begge våre bankere denne fredagskvelden leder sine respektive løp rundt om.

Vi er på vei inn i en ny førjulshelg og for travsporten er som vanlig høydepunktene mange. I V75-spillet er det fortsatt voldsomme 28 millioner kroner å hente for en eventuell alenevinner og denne helgen er det Drammen travbane som er vertskap i V75-spillet.

Etter at Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen var i gevinsthumør på Jägersro galoppbane i Malmø og fem andelslag på Eksperten fanget fire rette og flotte 9 065 kroner i utbetaling på hver, har Nettavisens fanget ca 800 000 kroner i gevinster siden sist fredag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi skal gjøre vårt ytterste for at denne helgen skal bli innbringende og at tipsflyten holder i. Fredag er det Østersund som starter "ballet" med både V4 og V5. Til kvelden er det Bir travbane som er vertskap for V65 her hjemme. I Sverige måtte Åby travbane gå til det sjeldne skritt på avlyse torsdagens V64-runde da tre løp var gjennomført grunnet enorme snømengder og alle innsatser ble derfor refundert. Ergo overføres jackpoten på NOK 1.162.257 til sekserpotten i V64 på Romme istendenfor, og da er det all grunn til å sette noen innsatser dit i kveld.

Det er mange krysskrevende løp på Biri i kveld, og da går vi for to bankere i V65-spillet denne gangen. Det er svært sjelden det ikke blir fine utbetalinger på dagens arena, og vi tror det kan smelle i flere av løpene også i kveld. Undertegnede spilte inn i overkant av 80 000 kroner på Biri sist fredag, og da satser vi på at vi kan komme oss til utbetalingslukene også i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Stadig stigende form
I et stayerløp for varmblodshester i V65-3 står 1 Stjerne Sus lekkert til, og vi tror 4-åringen forsvarer sitt innerspor. Da skal i så fall my av jobben være gjort, og vi tror han leder rundt om. Han viser en stadig stigende formkurve med noen løp i kroppen etter en mindre pause, og dagens konkurrenter skremmer ikke.

Han gikk et fint løp til sølv på 18.1 over aktuell distanse i den nest siste starten på nettopp dagens arena (kun slått av svært gode Miracle Of Joy), og vi synes han så nærmest ukjørt ut ved triumfen på 17.0 over en sprint sist. Han virker således til å være i toppform, og vi tror han bokfører årets syvende triumf i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Hamre og Hop er gull
I et sprintløp for varmblodshester i V65-6 velger vi også å bankerspille, og vi tror 3 Invictus leder dette løpet rundt om (vi tror ikke han misser teten). Kusk Vidar Hop får mange fine oppsitt av suksesstrener Frode Hamre, og Hop som er på vei mot sitt første landschampionat, misser sjelden med denne typen oppsitt.

5-åringen har sett helt strålende ut i de to siste seiersløpene, og ved triumfen på 14.5 over aktuell distanse sist, bare fosset han rundt konkurrentene til slutt, i fra køplass underveis. Veldig imponerende det, og det er ikke noe tøffere i mot i kveld. Da tror vi på en topp vinnersjanse, og vi bankerspiller uten å tvile.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken