RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To ukers hvile for Chavanel

Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Franskmannen har slitt med ryggen hele 2011-sesongen.

Årets sesong var noe varierende for Sylvain Chavanel.

Quick Step-rytteren ble nummer to i Flandern rundt, vant det franske landeveismesterskapet og syklet fire dager i ledertrøyen i Vuelta a España. Men 32-åringen hadde nok ønsket at innsatsen i Tour de France, Paris-Nice og VM var noe bedre.

Nå kommer deler av, og kanskje hele, forklaringen på dette. Franskmannen har nemlig slitt med ryggen, melder laget i en pressemelding.

- Det har pågått en stund, og det er noe som har plaget meg på sykkelen og i det daglige livet. Det medisinske apparatet bestemte seg først for noen alternative behandlinger, men det løste ikke problemene permanent.

Ny sponsor
- På dette tidspunktet trengte jeg en operasjon. Men nå er jeg nødt til å hvile, og målet er at jeg skal være tilbake på sykkelen om et par uker, forteller Sylvain Chavanel.

Det var professor Jean Destandau, i Bordeaux, som gjennomførte operasjonen. Den skal etter rapportene ha vært vellykket, og snart kan Sylvain Chavanel, etter operasjonen nederst i ryggen (L5 S1-nivået), starte grunntreningen mot 2012-sesongen.

Omega Pharma-Quickstep har også annonsert at petroleumsselskapet Q8 vil være med på sponsorlaget neste sesong. Les pressemeldingen om det her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere