RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
- BALANSERT LAG: En del av Alexander Kristoffs lag vil satse på klatreetappene mens en annen satser på sprintene.
- BALANSERT LAG: En del av Alexander Kristoffs lag vil satse på klatreetappene mens en annen satser på sprintene. Foto: Trond Reidar Teigen

Todelt satsing for Kristoffs lag

- Vi har to hovedmål i årets ritt.

Moskva (NTB): Alexander Kristoff skal kjøres for på de flate etappene i Tour de France, men Katjusja-laget vil også satse i fjellene.

Ved siden av Kristoff deltar det russiske laget med Jirij Trofimov (Russland), Joaquim Rodriguez (Spania), Jegor Silin (Russland), Simon Spilak (Slovenia), Aleksander Porsev (Russland), Luca Paolini (Italia), Gatis Smukulis (Latvia) og Vladimir Jisajtsjev (Russland).

- Balansert lag
- Vi kommer til Tour de France med et balansert lag, hvor en del av laget vil satse på klatreetappene og en annen på sprintene.

- Vi har to hovedmål i årets ritt. På den ene siden vil Jurij Trofimov kjempe om å komme blant topp ti sammenlagt. På den annen side skal Alexander Kristoff kjempe om seieren på de flate etappene, sier lagets manager Vjatsjeslag Jekimov.

Fri rolle
I tillegg skal Rodriguez, som har vært lagets kaptein de senere årene, få en mer fri rolle på laget.

- Vi håper at «Purito» vil komme i god form slik at han kan være med å kjempe om etappeseirer. Selvsagt vil også andre ryttere få muligheten til å slåss om å vinne etapper.

- Jeg ønsker laget vårt lykke til. Det var det eneste vi manglet i Giro d'Italia, sa Jekimov. 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere