Tøff start for Vålerenga

Foto: Håkon Mosvold Larsen (SCANPIX)

Sparta Praha ble for sterke i European Trophy.

11.08.10 20:53

VÅLERENGA - SPARTA PRAHA 1-4:

European Trophy er nyvinningen i europeisk ishockey som skal sørge for å heve nivået og interessen for spillet i hele Europa.

Fra Norge er det Vålerenga som representerer, og onsdag var det duket for debuten i turneringen. Hjemme på Jordal Amfi skulle Vålerenga ta imot Sparta Praha.

I utgangspunktet var tsjekkerne store favoritter og Vålerengas poengsjanser magre. Vålerenga-trener Espen «Shampo» Knutsen har tidligere uttalt at European Trophy er gull verdt for spillerne hans slik at de kan få kjenne hvor lista ligger for å komme seg opp og frem i ishockeyverdenen.

Det startet likevel godt for Vålerenga. Etter åtte minutter utnyttet nemlig Vålerenga overtallsspill til å ta ledelsen, men gleden ble likevel kortvarig. Sparta Praha svarte nemlig minuttet etter. Og etter 16.22 av førsteperioden gikk de tsjekkiske gjestene opp i ledelsen.

Vålerenga hang brukbart med spillemessig, men i de to siste periodene var det tsjekkerne som sto for målene. 3-1 kom mot slutten av andreperioden, mens 4-1 kom etter 14.29 av den siste perioden.

Dermed fikk Vålerenga en tøff start på European Trophy. For mer informasjon om turneringen og øvrige resultater, sjekk turneringens nettsted.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.