Gå til sidens hovedinnhold

Tøft bunnoppgjør

Bunnoppgjøret mellom Leicester og Wolverhampton ble akkurat så tøft en kunne vente. At kampen skulle ende målløs var derimot mer overraskende.

LEICESTER – WOLVERHAMPTON 0-0: Leicester og Wolverhampton hadde til sammen vært involvert i 103 scoringer i årets Premier League, og alle ventet nok et scoringsgilde a la høstens syvmålsthriller på Molineux.

De skulle bli skuffet.

Riktignok manglet ikke kampen sjanser, men ingen av dem var av den helt store sorten. Nærmest kom Leicesters Steve Guppy som traff treverket med sin avslutning, mens Les Ferdinand måtte se sin gode heading stoppet av Paul Jones.

Hissigpropper
I stedet var det store samtaletemaet etter kampen Paul Dickov og Alex Raes kraftige munnhuggeri like før slutt. Leicester-kaptein Dickov er ikke kjent for å være den som trekker seg fra en god krangel, og senest forrige runde endte han opp i en solid krangel med Tottenhams Mauricio Taricco, og var nære ved å bli utvist. Denne gangen var det kun Rae, heller ikke han kjent for å tilhøre den stillere delen av bedehusmiljøet i Wolverhampton, som måtte i dommerens bok, men Jeff Winter nøyde seg med et gult, og fikk ros for det etter kampen.

Steffen Iversen måtte nok en gang varme innbytterbenken.

HTML EMBED
Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar