Gå til sidens hovedinnhold

- Tøft for barna

Ståle Solbakken innrømmer at de siste dagene har vært en påkjenning for hans nærmeste.

Den verste stormen har roet seg rundt Ståle Solbakken etter helgens 1-2-tap i bortekampen mot Augsburg.

Mange forventet at hedmarkingen måtte pakke sakene sine og forlate posten som trener i Köln, men mandag ble det klart at han får en ny sjanse.

Journalister og supportere har de siste dagene beleiret treningsfeltet, og de fleste av dem hadde nok regnet med at Solbakken ville få sparken.

Den tidligere FCK-treneren har stått stram og rakrygget og svart på alle kritiske spørsmål, men innrømmer at trykket også er tøft for familien.

- Når du har tre barn, kobler du automatisk av, men det har nok begynt å bli tøft også for familien, sier Solbakken til Dagbladet.

Han tror spesielt at hans to sønner, som går på skole i Tyskland, merker at faren har en jobb som det er mange og delte meninger om.

- I det siste tror jeg det har gått litt mer inn på gutta. Begge er i fotballmiljøer og i en alder hvor fotball er viktig og de hører en del på skolen. Jeg tror det er vanskelig for dem å forholde seg til at den ene dagen så er de her, og den andre dagen så kan det være mer usikkert.

44-åringen tar nå en kamp av gangen og mener selv at det er idiotisk å se lenger fram enn til neste helg. Da tar Köln imot Werder Bremen hjemme på RheinEnergieStadion.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken