RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tok kvelertak på sønnens trener

Sist oppdatert:
Da sønnen ikke fikk spille, gikk faren til angrep på 9-åringens hockeytrener. Resultatet var nær ved å bli fatalt.

Hendelsen ryster Canadas ungdomshockey, som allerede før overfallet søndag hadde en livlig debatt gående om hvordan hockey-foreldre påvirker barna og spillet.

Ifølge politirapporten tok mannen seg over plexiglasset i første periode og tok tak i nakken til trener Mark Teskey. Hockeytreneren ble deretter tvunget i kne. Etter at andre tilskuere fikk vekk faren, og etter at treneren fikk pusten tilbake, ville han ikke skuffe laget, så han fortsatte å lede kampen.

- Faren tok seg en gang til over plexiglasset og tok tak rundt Teskeys nakke til han fikk en blackout, sier juniorhockey-ligaens president, Harvey Shapiro, til Toronto Star.

Årsaken til farens vrede, var at treneren har en regel som sier at spilleren som misser en trening, må sitte på benken i flere bytter enn vanlig i neste kamp. Det syntes faren var en dårlig regel.

Nå blir han tiltalt for angrepet. Trolig blir han bannlyst fra alle hockeykamper i fremtiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere