RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tok Zuccarello med grisetakling

Sist oppdatert:
Ishockey kan være en brutal sport. Bare spør Mats Zuccarello Aasen.

I videovinduet over kan du se Adam Mair i Springfield Falcons sikte seg inn på Mats Zuccarello Aasens hode og trøkke til. Episoden skjedde under lørdagens kamp mellom Falcons og Zuccarellos lag, Connecticut Whale.

Det er akkurat sånne taklinger som NHL forsøker å slå hardt ned på denne sesongen, ettersom stadig flere ishockeyspillere sliter med alvorlige hjernerystelser.

Også i AHL blir sånt slått ned på.

Zuccarello Aasen ble liggende på isen, mens en lagkamerat i Connecticut Whale tok seg av Mair. Ikke overraskende pådro oslogutten seg en hjernerystelse, men den ser heldigvis ikke ut til å være alvorlig.

- Jeg har det bra og skal prøve å trene i morgen. Har hatt hodepine og vond nakke, men det er ikke noen «big deal», sier Zuccarello til Nettavisen.

Han spilte ikke den neste kampen for Whale, som var i aksjon både fredag, lørdag og søndag. Zuccarello gjorde tre mål og én assist på sine to første kamper for farmerlaget til New York Rangers.

Whales neste kamp er natt til lørdag.

Adam Mair fikk fire kampers karantene for taklingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere