RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Tollefsen kan få stjernetrener

Sist oppdatert:
En av NHLs mest meritterte trenere er aktuell for å overta Ole-Kristian Tollefsens klubb, Columbus Blue Jackets.

Laget til Ole-Kristian Tollefsen ga Gerard Gallant sparken fra trenerjobben tidligere denne uka, etter en svak sesongstart.

- Vi har mannskap til å spille bedre, sa Tollefsen til Nettavisen tirsdag.

Stort trenernavn
Blåjakkene ligger nest sist i vestre avdeling etter 15 kamper. Lagets beste offensive spillere har bare scoret fire (Rick Nash, David Vyborny og Nikolai Zherdev) mål hver.

Nå satser ohioklubben på at Ken Hitchcock kan få skuta på rett kjøl. Han er en av de mest respekterte trenerne i National Hockey League.

- Jeg har forstått det sånn at Columbus har bedt Flyers om tillatelse til å snakke med meg, og at de har fått det, sier Hitchcock til TSN.ca.

Merittert
Hitchcock fikk sparken i Philadelphia etter at laget bare vant én av sine åtte først kamper i høst, og har siden takket ja til en speiderjobb i nettopp Philadelphia Flyers.

Den meritterte treneren har vært hovedtrener på NHL-nivå i 10 sesonger, og vant Stanley Cup med Dallas Stars i 1999. Han var også assistenttrener da Canada tok OL-gull i Salt Lake City i 2004.

Tidligere assistenttrener Gary Agnew leder blåjakkene til en ny hovedtrener er på plass. Manager Doug MacLean regner imidlertid med at en ansettelse skjer «rimelig raskt».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere