RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Sara Johannessen (Scanpix)

Tollefsen må vente på debuten

Sist oppdatert:
Norges eneste NHL-proff sitter på tribunen i sesongstarten.

STOCKHOLM (Nettavisen): I sommer forlot Ole-Kristian Tollefsen (25) sine venner og lagkamerater i Columbus, hvor han har tilbrakt de siste fire årene av sitt liv.

Da var framtiden svært uviss for nordmannen, som ikke bare sto uten arbeidsgiver, men også slet med en alvorlig kneskade.

Inne i varmen
Noen uker senere fikk han kontrakt med Philadelphia Flyers, som regnes som et betydelig bedre lag enn Columbus Blue Jackets. Tollefsen gjorde et rekordraskt comeback etter kneskaden. Og for en ukes tid siden ble en av hans nærmeste utfordrere i kampen om spilletid, Randy Jones, sendt ned til farmerlaget.

Tollefsen er dermed inne blant de seks backene som brukes hver kamp, selv om han pustes i nakken av Danny Syvret (24).

Natt til lørdag spiller Philadelphia sin første kamp for sesongen, borte mot Carolina Hurricanes. Men den står Tollefsen over.

På skadelisten
- Jeg spiller ikke de to første matchene. Syvret spiller. Jeg er satt på IR (skadelisten, red.anm.) til lørdag og trenger noen dager til med trening før jeg føler meg helt klart til match, sier Tollefsen til Nettavisen.

25-åringen fra Nes på Romerike har spilt 145 kamper i verdens tøffeste hockeyliga, men fikk bare 19 kamper forrige sesong, som i stor grad ble ødelagt av skader.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere