Tollefsen sa nei til mesterne

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)

Ole-Kristian Tollefsen er klar for Philadelphia Flyers. Han sa nei til NHL-mesterne.

31.07.09 11:21

Ole-Kristian Tollefsen er tilbake i NHL. Valget falt på Philadelphia Flyers, som er kjent for sin tøffe spillerstil, noe som passet Tollefsen bra.

- Den passer meg best, og så tror jeg det vil være lettere å få forlenget kontrakten i Philadelphia, sier Ole-Kristian Tollefsen til VG Nett.

Pittsburgh Penguins er den andre klubben som ville ha Tollefsen. Penguins gikk helt til topps i Stanley Cup i våres, og slo ut nettopp Philadelphia Flyers på veien. Begge klubbene kom med likt tilbud, som var rundt fire millioner kroner for en ettårig kontrakt, men det var altså spillestilen og en eventuell forlengelse som ble avgjørende for Tollefsen.

Tollefsen har vært igjennom en spesialsjekk av kneet, som har vært skranglete, men ble erklært frisk og spilleklar. Klubben offentliggjorde signeringen sent torsdag kveld.

- Jeg er veldig fornøyd. Dette var akkurat det jeg ønsket. Nå er målet mitt å få så mye spilletid som mulig, sier Tollefsen.

Philadelphia Flyers har seks andre backer med solid NHL-erfaring; Chris Pronger, Kimmo Timonen, Braydon Coburn, Ryan Parent, Randy Jones og Matt Carle.

Tollefsen har på grunn av kneskaden ikke gått på skøyter siden februar. Han ble vraket av Columbus Blue Jackets tidligere i sommer på grunn av en lovpålagt lønnsøkning som klubben ikke ville ta seg råd til.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.