Gå til sidens hovedinnhold

Tollefsen sesongdebuterte

Ole-Kristian Tollefsen (24) spilte sin første NHL-kamp for sesongen da hans Columbus Blue Jackets tapte for Nashville Predators natt til søndag.

NASHVILLE PREDATORS - COLUMBUS BLUE JACKETS 6-3:

Nordmannen har fått tøffere konkurranse om de normalt seks tilgjengelige backplassene, men både han og tribunekollega Marc Methot fikk plass på laget da trener Ken Hitchcock valgte å bruke sju backer i Christian Bäckmans skadefravær.

Tollefsen så de fire første Columbus-kampene fra tribunen denne sesongen. I nattens kamp mot Predators var Tollefsen å finne på isen i totalt 12,31 minutter.

Blue Jackets åpnet kampen elendig, men Tollefsen var ikke på isen ved noen av baklengsmålene. Tvert imot, han var på isen da Jason Chimera reduserte til 1-4 og endte dermed kampen med +1 i pluss/minus-statistikken. Tollefsen var også involvert i en slåsskamp, som Nashvilles Jordin Tootoo provoserte fram.

Dette var den norske backens 127. kamp i NHL.

De andre målene til Blue Jackets ble for øvrig satt inn av Methot og Rick Nash. Martin Erat (2), Shea Weber, David Legwand, Joel Ward og Rich Peverly scoret for Predators.

Alle resultater og kampfakta fra nattens NHL-runde ligger her (ekstern lenke).

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken