RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tollefsen skal være på vei til NHL

Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix
Sist oppdatert:
Svensk avis hevder at nordmannen langt på vei er enig med amerikansk klubb.

Ole-Kristian Tollefsen takket nei til et NHL-comeback da Nashville Predators ville hente den norske landslagsspilleren i fjor.

Den svenske avisen Expressen hevder imidlertid at overgangen kan bli noe av, likevel.

Tollefsen, som spiller i svenske Färjestad, skal langt på vei være enig med Predators, og den svenske klubben han spiller for i dag, skal derfor lenge ha vært på jakt etter en ny back som kan erstatte Tollefsen.

Selv ønsker ikke nordmannen å si stort om saken.

- Om det er slik at de er interessert, så kanskje. Jeg har sagt nei til dem før, og vet at de er interessert, men akkurat nå er det bare sluttspillet som gjelder. Slike ting tar jeg etter sesongen, så det er ingenting å prate om.

Tollefsen har tidligere spilt for Columbus Blue Jackets og Philadelphia Flyers, og innrømmer at et NHL-comeback frister.

- Det er vel drømmen for alle, det har det vært siden jeg var en liten gutt. Det er det sikkert for deg også. Men det er ikke noe jeg tenker på nå. Spør meg etter VM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere