*Nettavisen* Sport.

Tollefsen sliter etter operasjonen

Foto: Sara Johannessen/SCANPIX

Kneet krangler med Norges eneste NHL-proff.

Ole-Kristian Tollefsen (24) er ikke den som klager og syter. Natt til torsdag fikk han behandling av det medisinske apparatet til Columbus Blue Jackets, mens lagkameratene konsentrerte seg om kampen mot St. Louis Blues.

En kamp Tollefsen gjerne skulle spilt.

Menisken er borte
Men nordmannen er for tiden trener Ken Hitchcocks sjuendevalg på backplass, hvilket betyr at tribunen er et mer sannsynlig oppholdssted enn isen.

Det er imidlertid ikke sikkert at Hitchcock velger å plassere den norske jernbacken på tribunen av utelukkende sportslige årsaker. Tollefsen sliter nemlig med det ene kneet - selv om han stiller opp på treningene og yter maksimalt for å komme inn på laget igjen.

- Jeg sliter med en hevelse i det kneet jeg opererte og har gjort det i ti dager nå. Kneet er ikke så vant til ikke å ha menisk, sier Tollefsen til Nettavisen.

- Det er bare en småskade, legger han raskt til. Nesgutten prøver å trene som normalt.

På sluttspillplass
Columbus Blue Jackets er i god form for tiden og vant kampen mot St. Louis Blues 4-3. Rick Nash, Fedor Tyutin og Manny Malhotra hadde alle ett mål og én assist hver, mens Andrew Murray scoret det som etter hvert viste seg som det avgjørende målet.

Blåjakkene ledet 4-1 før St. Louis reduserte to ganger og gjorde sluttminuttene svært spennende.

- Den tredje perioden er årsaken til at jeg ikke liker å være trener. Vi fokuserte på resultatet, ikke kampen, sier Ken Hitchcock til Associated Press.

Columbus ligger akkurat nå på sluttspillplass i den svært jevnspilte vestre avdelingen av NHL, hvor de åtte beste lagene går til sluttspill. Det gjenstår 24 kamper av den 82 kamper lange grunnserien.

Columbus Blue Jackets har aldri tidligere kvalifisert seg for sluttspillet.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag