RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas/Scanpix

Tollefsen takket nei til NHL-kontrakt

Sist oppdatert:
Nordmannen ønsket i verdens beste liga.

Den norske ishockeyspilleren Ole-Kristian Tollefsen skal ha takket nei til et tilbud fra NHL-klubben Nashville Predators.

Den amerikanske klubben skal ha ønsket nordmannen, men Tollefsen skal ha takket nei, skriver nettstedet hockeysverige.se.

- Jeg er kanskje litt hjemmekjær. Familie og venner betyr utrolig mye for meg, sier nordmannen til Värmlands Folkblad.

Fått tilbud tidligere
Tollefsen har også tidligere vært aktuell for NHL-klubben fra Nashville, og var da interessert, men ble stoppet av sin daværende klubb Modo.

Grunnen til at han den gang ikke fikk dra tilbake til USA var fordi overgangsvinduet var stengt.

Denne gangen skal det være snakk om et bedre bud fra NHL-klubben, men nå har veteranen altså valgt å takke nei og bli i Sverige.

Tollefsen ble nylig klar for den svenske klubben Färjestad, etter å ha spilt for Modo siden 2010.

- Et tøft valg
28-åringen har tidligere spilt or flere klubber i NHL. Blant annet har han vært i Columbus Blue Jackets, Philadelphia Flyers og Detroit Red Wings.

- Det er klart dette var et tøft valg. Men jeg satte meg ned med fruen og diskuterte dette, og kom fram til et svar, sier Tollefsen.

- Vi har begge gledet oss til å flytte til Karlstad, siden vi kom hjem fra USA, sier nordmannen som også tidligere har spit for Färjestad.

Tollefsen og kona venter også barn i august og det kan nok spilt en viktig rolle for valget. Overgangsvinduet er åpent fram til 15. juli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere