RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tollefsens første NHL-mål

Foto: AP
Sist oppdatert:
Ole Kristian Tollefsen noterte seg for sitt første NHL-mål i karrieren i natt.

Columbus Blue Jackets tok en sterk 5-2-seier over Chicago Blackhawks, og nordmannen gjorde seg bemerket også offensivt denne gangen. Han fikk tillit i et av power playene, og trengte ikke mer enn 18 sekunder før han traff nettmaskene. Tollefsen scoret det femte målet.

Tollefsen spilte totalt 24 minutter. Han har fått mye tillit i det siste på grunn av godt spill, men også på grunn av skader i laget. Det har faktisk vært så ille at senteren Sergei Fedorov har bidratt som back i det siste.

Tollefsen ble også belønnet med en stjerne på det offisielle dommerkortet.

Svenske Fredrik Modin noterte seg for to mål for Blue Jackets. Han er nå oppe i totalt 19 denne sesongen.

- Det er moro å score mål. Jeg synes rekka vår spilte bra. Det var en god kveld for oss, oppsummerte han, ifølge Associated Press.

Blue Jackets og Blackhawks spiller begge i den sentrale divisjonen, og lagene hadde begge 63 poeng for nattens kamp. Bare Philadelphia og Phoenix hadde færre i NHL.

Seieren var kjærkommen for Blue Jackets, som hadde tapt fire av de fem siste kampene før nattens duell. I tillegg til Tollefsen, så noterte Derrick Walser seg også for sin første scoring for sesongen. Walsers mål var hans første siden 13. desember 2003.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere