RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tollnes vil utsette seriestarten

Sist oppdatert:
Dersom situasjonen for Geir André Fredriksen er uavklart fram mot kampstart, vil ikke Tollnes spille serieåpningen mot Mercantile lørdag.

- Hvis fotballforbundet tvinger oss til å spille, kommer ikke vi til å stille opp, dersom situasjonen rundt Geir André er uavklart, fastslår daglig leder Tom Tvedt i Tollnes fotball overfor TV 2 Nettavisen.

- Vi hadde krisemøte i går kveld med spillere og støtteapparat, der vi hadde en psykolog til stede. Vi ble enige om at hvis det er uklart om han overlever eller ikke, kommer vi ikke til å spille kampen. Vi i ledelsen i Tollnes stiller oss bak spillerne. Vi kan ikke tvinge dem ut på banen. Dette er tross alt amatører, og vi snakker om nære venner, sier Tvedt.

Må ha henvendelse
Norges Fotballforbund vil ikke ta stilling til en eventuell utsettelse før de får en formell henvendelse fra Tollnes.

- Tollnes var i kontakt med oss i går, og spurte hvordan prosedyren var for eventuelt å få utsatt kampen. Da fikk de beskjed om at vi følger med det som skjer fortløpende. Men vi kan ikke begynne å beslutte noe før vi har en sak å behandle.

- Derfor må vi avvente en offisiell henvendelse fra Tollnes, før vi kan si noe om utsettelse, sier Leif Ivar Akselvoll i Norges Fotballforbund til TV 2 Nettavisen.

Full støtte
Tollnes får full støtte for eventuelt å utsett kampen fra lørdagens motstandere. Mercantile-leder Per Børre Christiansen sier til TV 2 Nettavisen at de har stor forståelse hvis Tollnes ber om utsettelse.

- Det er en veldig spesiell situasjon, og handler ikke om en spiller som har havnet på sykehuset på grunn av et beinbrudd eller noe slikt. Jeg var selv og så kampen, og så hva som hendte. Og jeg fikk se reaksjonene blant spillere og ledere hos Tollnes. Så vi stiller oss 100 prosent bak det Tollnes måtte komme til å beslutte, sier han til TV 2 Nettavisen.

Geir André Fredriksens situasjon var onsdag formiddag alvorlig, men stabil. Det er meningen at legene ved Rikshospitalet skal forsøke å vekke ham varsomt opp i løpet av dagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere