*Nettavisen* Sport.

Tom Brady slo tilbake etter rykteflom

SLO TILBAKE: Tom Brady jubler etter en touchdown-pasning på Gillette Stadium i Massachusetts. Foto: Jim Rogash (Afp / NTB scanpix)

Ryktene om legendens fall ble møtt med et smell fra legenden selv.

06.10.14 07:53

Mandag i forrige uke tapte New England Patriots 14-41 mot Kansas City Chiefs. Før søndagens kamp mot Cincinnati Bengals dukket det opp rykter om at Patriots' legendariske quarterback Tom Brady snart er ferdig i klubben.

- Flere spillere, trenere og eks-spillere har tegnet et urolig bilde som ikke ser bra ut for Tom Brady og Patriots, og det er en grunn til det, uttalte Chris Mortenson hos ESPN.

Byttes ut?

Ifølge Mortenson forteller hans kilder at det er en anspent stemning i klubben, og at det kommer at at Tom Brady er ukomfortabel med enkelte endringer klubben har gjort på personellfronten.

- Bradys påvirkning på kampplaner, formasjoner, og spilljusteringer er betydelig redusert, hevdet Mortenson ifølge New York Daily News.

Årsaken kan være at New England Patriots forbereder seg på å bytte ut den 37 år gamle quarterbacklegenden.

Kampen mot Cincinnati Bengals natt til mandag, norsk tid, ga imidlertid ingen indikasjoner på at det skal være nødvendig. Brady var tilbake på sitt beste, kastet to touchdowner og passerte 50.000 yards som den sjette quarterbacken i NFL-historien.

Patriots vant 43-17 over Bengals, som før denne kampen var ubeseiret denne sesongen. Se kampfakta og høydepunkter her.

New England Patriots tok dermed sin tredje seier på fem kamper. Se tabeller her.

Manning på celeber rekordliste

Peyton Manning (38) passerte touchdownpasning nummer 500 da han hjalp Denver Broncos til 40-21-seier over Arizona Cardinals i amerikansk fotball (NFL) natt til mandag norsk tid.

Brett Favre er den eneste som har klart det før i NFLs historie.

Favre trengte 293 kamper før han passerte 500 touchdownpasninger. Manning klarte det på 244 kamper.

- Jeg tenker på hvor mange som har hjulpet meg gjennom karrieren. Uten den hjelpen og støtten hadde ikke dette vært mulig, sa Manning.

Etter at rekorden var passert gjorde Manning ytterligere tre til slik at han totalt er oppe i 503 touchdownpasninger. Favres rekord er på 508 pasninger.

Det drøyer nok ikke lenge før Peyton Manning har rekorden alene. (©NTB/Nettavisen)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.