Tom Lund tilbake på Åråsen

Foto: Terje Bendiksby, Scanpix

Tom Lund skal hjelpe Lillestrøm Sportsklubb til topps i norsk fotball igjen. LSK-legenden går inn som investor, og får også en rolle i klubbens sportslige utvalg foran neste sesong.

Lund er en tredjedel av en investorgruppe som går inn med 15-20 millioner kroner i Lillestrøm ASA, skriver nettutgaven av Romerikes Blad ifølge NTB.

Lund gleder seg
Tidligere LSK-profil Per Berg og eier av Video Nova, Pål Granlund, er de to andre i trioen som nå ønsker å bringe klubben tilbake til toppen. Tom Lund har ikke hatt engasjement i Lillestrøm siden han ga seg som trener foran 1991-sesongen.

- Fotballen er i ferd med å komme ned på et økonomisk nivå som gjør at det går an å tenke på sporten igjen. Jeg gleder meg veldig til dette, og ser fram til å komme i gang, sier Lund.

Investorgruppen vil etter en rettet emisjon eie 60 prosent av aksjene i LSK ASA.

Lund får også en sentral rolle i et nyoppnevnt sportslig utvalg. Det vil i første omgang bestå av Lund, Per Berg, Frank Grønlund og Per Mathisen. Disse vil jobbe tett med trener Arne Erlandsen.

Skal forsterke
Jakten på å styrke spillerstallen starter umiddelbart, og klubben har nå midler til å hente inn forsterkninger foran 2004-sesongen.

- Midlene bør i hvert fall rekke til to spillere i 2004, kanskje tre. Nå skal vi diskutere hva klubben trenger, og det har Arne Erlandsen oversikt over, sier Lund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.