RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tom sykestue for RBK

Sist oppdatert:
Rosenborgs store sykdoms- og skadeproblemer er over.

LA MANGA (TV 2 Nettavisen): Én uke før UEFA-cupkampen mot Zenit St. Petersburg, kan Rosenborg endelige stille mer eller mindre toppet lag.

De eneste som manglet onsdagens trening var langtidsskadde Thorstein Helstad og Per Ciljan Skjelbred, samt Robbie Russell. Det betyr at Ørjan Berg, Alexander Tettey, Bjørn Tore Kvarme og Øyvind Storflor alle er tilbake for fullt etter sykdom.

- Og alle som trente i dag, kan spille torsdag mot Lokomotiv Moskva, sier RBK-assistent Knut Tørum til TV 2 Nettavisen.

Det betyr også at alle er tilgjengelige til neste onsdags UEFA-cupkamp mot Erik Hagens Zenit St. Petersburg.

- Har sykdommen satt dere tilbake?

- Vi trente veldig bra i hele januar. Vi var flinke i den perioden, og lever godt med den siste uken selv om den ble som den ble. Vi er komfortable med situasjonen slik den er, og jeg tror allerede mot Lokomotiv Moskva at man vil få se et kvikkere RBK-lag enn det som spilte mot FC København (2-1-seier), sier Tørum.

PS: Thorstein Helstad og Per Ciljan Skjelbred er ikke med til La Manga. Robbie Russell trener kun med ball annenhver dag, og er heller ikke aktuell for neste ukes kamp mot Zenit St. Petersburg i UEFA-cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere