RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tommel-Totti feiret igjen

Foto: SCANPIX / REUTERS / Tony Gentile
Sist oppdatert:
Francesco Totti scoret sitt første mål på to måneder for Roma.

ROMA - CAGLIARI 3-0:

Ikke alt har gått på skinner for Francesco Totti denne sesongen. For to uker siden var Roma-legenden rasende på trener Claudio Ranieri etter å ha blitt byttet inn først på overtid i tapet mot Sampdoria.

Før lørdagens kamp hadde 34-åringen kun scoret to ganger på 16 opptredener i Serie A denne sesongen. Den forrige nettkjenningen kom mot Palermo i slutten av november.

Derfor smakte nok tommeltotten ekstra godt for Totti da han satte inn kampens første mål mot Cagliari hjemme på Stadio Olimpico i den italienske hovedstaden.

Veteranspissens mål ble fulgt opp av en ny fulltreffer fra Simone Perrotta, og en overtidsscoring av Jérémy Ménez. Totti fikk denne gangen lov til å bli på banen til overtidsminuttene og lot til å være fornøyd med det.

John Arne Riises klubb tok dermed en grei seier og klatret opp på en midlertidig andreplass i Serie A. Milan leder med tre poeng, men har én kamp mindre spilt. Lazio, Napoli og Inter kan alle passere Roma med seier i sine kamper søndag.

Riise spilte hele lørdagens oppgjør på Romas venstreback.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere