RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tommy vurderer fire klubber

Sist oppdatert:
Tommy Svindal Larsen frykter at Italia-kampen ryker, men er ikke redd for at han mister muligheten til å vise seg frem.

OSLO (TV 2 Nettavisen): Den tidligere Nürnberg-kapteinen er på jakt etter ny arbeidsgiver, og en god kamp mot Italia kunne åpenbart ha vært en døråpner. Etter gårsdagens trening besluttet landslagsledelsen å holde midtbaneveteranen i troppen, men det er høyst usikkert om han blir klar til lørdagens kamp.

Under onsdagens pressekonferanse gikk dessuten landslagssjef Åge Hareide langt i å antyde at Starts stjerneskudd Kristofer Hæstad spiller fra start.

- Nå ser jeg an situasjonen dag for dag. Akkurat nå er det umulig å si om jeg blir klar, sier Svindal Larsen til TV 2 Nettavisen.

Men fotballfremtiden frykter han altså ikke for.

Familien avgjør
- Klart en god kamp mot Italia kunne ha vært et utstillingsvindu, men akkurat det bekymrer meg ikke, sier Svindal Larsen, som innrømmer at han allerede tygger på tre-fire konkrete tilbud – uten at han vil gå i detalj.

- Noen tilbud er mer interessante enn andre, og jeg tror det kan komme en avklaring ganske fort. Familiesituasjonen har mye å si for avgjørelsen, innrømmer han.

- Er det aktuelt å flytte hjem til Norge?

- Jeg er åpen for mye, men en retur til Norge kan jeg nesten utelukke, sier Svindal Larsen, som har følgende oppskrift på hvordan Norge skal slå Italia:

- Vi må være veldig disiplinerte i formasjonen. Aggressivitet og konsentrasjon blir viktige stikkord. Så får vi se hvordan kampen utvikler seg. Jeg har absolutt troen på at vi kan slå Italia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere