Topp motivert Brann

Prestisje, anerkjennelse og penger står på spill i gruppefinalen i morgen.

24.02.07 19:04

Odense (iBergen.no): I morgen spiller Brann avgjørende gruppekamp i Royal League mot Odense i Danmark. Brann er nødt til å vinne for å gå til topps i gruppen, mens Odense klarer seg med uavgjort. På forhånd har Brann takket nei til å ha hjemmekamp både i kvart- og eventuell semifinale. Da gjenstår ære og penger som motivasjon, i en turnering som fortsatt sliter med et frynsete rykte.

- Vi kom her en dag før planlagt fordi vi ser på kampen som viktig. Selv om mye er klart på forhånd så vil vi vinne. Det mangler ikke på motivasjonen blant spillerne, slik jeg ser det, sier Ardian Gashi til iBergen.no og legger til:

- Det er jo økonomi i bildet også, vi får vel en andel av det også. Mest av alt ønsker vi å vise oss frem fra vårt beste.

- Positivt

Også visekaptein Erlend Hanstveit støtter Gashis uttalelser:

- Vi har forberedt oss til denne kampen på vanlig måte. Vi ønsker alltid å vinne og å prestere godt. For oss er Royal League en positiv turnering og vi møter god motstand.

Han sier at La Manga-oppholdet også har gjort godt for spillerne.

Trener Mons Ivar Mjelde mener det er mye som står på spill, selv om masse allerede er avgjort. At hans lag er toppmotivert er han ikke det minste i tvil om.

- Motivasjonen er bra. Vi kom her en dag tidligere for å forberede oss skikkelig. Det er en viktig kamp som vi håper vil gi en god opplevelse og tryggheten tilbake. Vi håper på et godt resultat etter at vi fikk to på trynet i de to siste kampene på La Manga. Den trenden vil vi snu, sier Mjelde til iBergen.no.

Fullt lag

Mjelde har laget klart til morgendagens kamp, men ønsker ikke å røpe annet enn hvem som er aktuell: Håkon Opdal, Johan Thorbjørnsen, Bjørn Dahl, Olafur Bjarnason, Armann Björnsson, Erlend Hanstveit, Cato Guntveit, Erik Huseklepp, Martin Andresen, Helge Haugen, Petter Vaagan Moen, Ardian Gashi, Bengt Sæternes, Thorstein Helstad, Trond Fredrik Ludvigsen, Robbie Winters og Migen Memelli.

Les flere saker på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag