RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Knut Fjeldstad (Scanpix)

Toppdommer vil ha videodømming

Sist oppdatert:
Premier League-dommeren Graham Poll er positiv til å innføre videodømming på målstreken, og mener han har de fleste toppdommerne med seg. Hva mener du?

I lørdagens kamp mellom Watford og Chelsea (2-2) tok hjemmelaget Watford ledelsen etter fem minutters spill. Heidar Helgusons heading gikk i tverrliggeren og ble dømt over mål av dommer Alan Wiley og hans assistent Dave Bryan.

Videobildene viste imidlertid at ballen aldri var inne.

- De fleste, hvis ikke alle, dommerne er positive til å bruke moderne teknologi i slike tilfeller, sier Graham Poll til Daily Mail.

Han får støtte av Chelsea-manager Claudio Ranieri.

- Jeg gjør feil. Det samme gjør spillere, dommere og linjemenn. Men før eller siden må alle, spesielt i Premier League, ha et kamera som avgjør om det er mål eller ikke, sier Ranieri.

- Det er ikke fordi dette nettopp skjedde oss, men for fotballen generelt. Det ville vært veldig interessant for fansen, akkurat som i tennis, mener Ranieri. Han understreker at videodømmingen bør begrenses til å avgjøre om det er mål eller ikke.

Det engelske fotballforbundet insisterer på at en slik endring i spillet må avgjøres av det internasjonale fotballforbundet FIFA.

Hva mener du? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere