RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Topper Barcelonas liste

Foto: AFP/Scanpix
Liverpools manager er ønsket som Frank Rijkaards arvtager i Barcelona.

Nå sitter for så vidt Frank Rijkaard fortsatt i jobben som trener for Barcelona, men ifølge Marca ønsker klubben å bytte ut nederlenderen.

Barcelona ligger på andreplass i Primera Division, fire poeng bak serieleder Real Madrid og to poeng foran Villarreal, når ni serierunder gjenstår av sesongen.

Rafael Benitez passer perfekt til den trenerprofilen klubbens mektige president Joan Laporta ønsker og er førstevalget, skriver Marca.

Barcelona har slitt med ustabil form under Rijkaard denne sesongen, og nederlenderen har dessuten hatt problemer med spillere som Deco og Ronaldinho. Den spanske sportsavisen skriver at Rijkaard ikke er i stand til å håndtere situasjonen.

Det tror man altså at Rafael Benitez vil klare.

Barcelona har fått god anledning til å studere Benitez' egenskaper på nært hold gjennom møtet med Liverpool i Mesterligaen sesongen 2006/07, hvor det engelske laget gikk videre på bortemål.

Spørsmålet er om Benitez er ledig på markedet.

Denne sesongen har så langt vært en fiasko for Liverpool i nasjonale konkurranser, men laget har nok en gang gått langt i Mesterligaen og Benitez er fortsatt populær blant fansen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere