RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Topphoppe vårt holdepunkt

Foto: hesteguiden.com
En av landets beste kaldblodshopper tar turen over fjellet i kveld, og mot passende motstand med strålende treningsrapporter i ryggen tror vi det er snakk om en vinner.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Bankeren Yonckers Boshoeve satt klokkerent forrige torsdag, og på ny har vi innhentet spennende info på en ny mulig vinner til våre lesere i kveld. Vi har nemlig vært i kontakt med Leiv Ivar Brenna som sender 1 Bjørøy Tulla til start, og optimismen der i gården var det lite å si på! Etter å ha vært tett i halsen har Ara Svarten-datteren vært igjennom tre behandlinger, og nå på slutten hadde det i følge eieren sett veldig fint ut i trening.

Den sindige Torpingen mente formen var tilnærmelsesvis på topp, og i et hurtigarbeid i forrige uke gikk det unna! Vi fikk ikke lirket ut noen tider på distansen, men som Brenna sa, det gikk fort ja... 7-årshoppa blir trolig overflydd ned startsiden, men i et lite felt byr det seg normalt en åpning underveis. Dagens konkurrenter legger fjorårets toer i NM enkelt på rygg på sitt beste, og vi garderer ikke.

Storfavoritt som innfrir?
Dagens største favoritt støter vi på i den tredje avdelingen i form av 11 Elvekongen, og fra flotte forutsetninger skal det dreie seg om en solid vinnersjanse for Høiby Kongen-sønnen som har levert tre solide løp nå på slutten i ny regi. Vi garderer ikke 4-åringen på de to minste forslagene, men når kusk Svein O. Wassberg uttaler at folkebankeren ikke er helt stø på beina tyr vi til litt garderinger på det største forslaget.

En vinner feilfri
Forrige torsdagsbanker 9 Yonckers Boshoeve dukker i dag opp i den fjerde avdelingen, og i en feilfri utgave er det trolig ikke snakk om saken på ny. Good As Gold-sønnen vant nærmest ukjørt på fine 17.6 full vei sist, og 4-åringen er normalt ytterligere skjerpet til dagens dyst. Langenes-traveren står dog i et kinkig fjerdespor, og vi snakker her om en type hest (litt hissig) som fort kan gå opp på to bein i startøyeblikket fra et slikt spor. Med startgalopp på favoritten snakker vi her således om et vidåpent løp, og bred gardering kan vise seg lønnsomt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Åpent
I de to øvrige avdelingene er det jevnt blant flere, og vi satser på at vi har krysset av for vinneren på våre seks utvalgte i hhv V5-2 og finalen. Et heftig sprintløp hvor tolv relativt urutinerte ungdomskusker skal i ilden venter oss i den andre avdelingen, og det kan være duket for 9 Thai Silver i fine rygger med tøft tempo underveis. Tap In-sønnen har konkurrert i tøffe omgivelser nå på slutten, og det er litt enklere i mot ved denne anledningen. Se også litt opp for 5 Woman Fanatic som står bedre til enn på lenge, og Diamond Way-datteren har en forholdsvis rutinert kusk bak seg.

I finalen er 15 kaldblodshester fordelt over tre distanser, og de antatt beste står på lengste tillegg. 9 Gomera var brenngod til seier på flotte 26.8 i den siste starten, men det er helt andre forutsetninger for Lome Elden-datteren ved denne anledningen. 14 Stumne Ninsen og 15 Espeset Stjerna gjør spennende starter etter litt pause, og begge må regnes tidlig sammen med en forbedret 4 Storler Stjerna.

Forrige torsdag ga vi våre lesere glimrende info på en vinner i form av Yonckers Boshoeve!

Ekspertforslag
Til løpene på Bergen Travpark i kveld har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 324 og 900 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system som vi har fylt ut på tre kuponger, og de kan du kjøpe her .

PS! Våre V75-oppsett til Sørlandet lørdag vi bli lagt ut her kl. 20.30 i kveld!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere