Toppkamp i Haugesund

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

FK Haugesund mangler måltyven Djurdjic mot Rosenborg. Vi går for 12 rette i søndagens tippetips.

15.07.12 11:02

Sportspills meny søndag
V5 Jarlsberg: Pebbe tar vorspielet
V64 Jarlsberg: Hamre hedrer Ulf

Tippetips:: 2,8 mill i bonuspotten
Oddstips 1: Poengene blir i Ålesund
Oddstips 2: Ranheim imponerer

Søndagskupongen kommer i sitt velkjente format med oppgjør fra Tippeligaen og Adeccoligaen, og spillefrist klokken 17.55.

Bonuspotten er oppe i 2.800.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Haugesund - Rosenborg
Haugesund er nummer 4 Tippeligaen med sterke 6-6-2 totalt. De er stadig ubeseirede hjemme. Formen er god, 2-2-1 på de fem siste. Dog ble det tap 1-2 i den jevne bortekampen mot Odd sist helg, etter at man slo samme lag 2-0 på samme bane i cupen. 1-1 mot Tromsø i forrige hjemmekamp.

Storscorer Nikola Djurdjic (a) er suspendert i denne kampen, det er en svekkelse offensivt, men hjemmelaget har fortsatt Søderlund og flere andre som kan score. Haraldseid (f), Andreassen (m) og Nygaard (m) er ute med skader. Våge Nilsen er trolig tilbake.

Rosenborg viste viljestyrke og ga aldri opp hjemme mot Molde , og klarte også å vinne kampen etter at Svensson ble matchvinner tidlig i 2. omgang. Torsdag spilte de hjemme mot Crusaders i kvalifiseringen til Europa League, der et alternativt RBK jogget inn 1-0 seier og avansement med 4-0 sammenlagt. Formen er god, 2-3-0 på de fem siste i ligaen, og er eneste bortelag uten tap hittil (2-4-0 borte).

Jim Larsen (f) er solgt til Club Brugge. Ole Selnæs er ute med sykdom og Strandberg (f) er suspendert. Stavanger Aftenblad refererer til Adressa.no og melder at Fredheim Holm og Chibuike skal danne spisspar og at Iversen og Prica benkes. Adressa.no tror på denne startelleveren:

Örlund – Høiland, Wangberg, Rønning, Dorsin – Dockal, Henriksen, Issah, Svensson – Fredheim Holm, Chibuike.

På papiret ser uavgjort sannsynlig ut, når hjemmelaget er ubeseiret hjemme og bortelaget ubeseiret borte. Men så enkelt er ikke tipping. Dog skal U med på kupongen, men vi garderer med B, da Djurdjics fravær svekker hjemmelaget og Rosenborg viser god innstilling kampvilje for tiden. UB i kamp 1.

2. Brann - Odd
Bergenserne har samlet 16 poeng på sesongens 14 første, og det fungerer best hjemme i Bergen der de står med 4-1-2 totalt og en fin målforskjell på 14-6. Etter sommerpausen har det blitt 2-1 hjemme mot Stabæk og tap 1-2 på Hønefoss. Brann ser ut til å være inne i en rytme med seier og tap i annenhver kamp, da man kun vinner hjemme.

Erdin Demir (f) er suspendert i denne kampen. Mjelde returnerer fra suspensjon og Barmen er i full trening etter en skade, men om han får spilletid her gjenstår å se.

Odd var gode og hadde mye spill mot Vålerenga, men tapte likevel midtukekampen 2-3. Om det gir motivasjon og fandenivoldskhet til å yte maks nå, eller om det bare er demotiverende, får vi se i dag. Muligens noen trøtte bein. Odd har tapt sine to siste bortekamper, meget tøffe kamper i Drammen og Molde. 2-1-4 på bortebane er ikke blant de aller beste og det er ikke veldig langt ned til trøbbel på tabellen.

Det ser bra ut med troppen, med Fevang (f), Eriksen (f) og Samuelsen (m) tilbake og klare for spill. Ingen suspensjoner.

Åpent mellom to relativt jevne lag som begge viser brukbar form. Hjemmebanefordelen veier tungt for Brann og vi tror den kan bli avgjørende. HU i kamp 2.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

3. Sogndal - Stabæk
Sogndal er helt på bunnen av formtabellen, bare 0-3-2 på sine fem siste og fire scoringer. Det er forsåvidt ikke så ille å spille 1-1 i Tromsø eller 2-2 i Ålesund, men at siste seier i ligaen var 28. april hjemme mot Molde, er ikke bra. Forrige hjemmekamp tapte Sogndal 1-3 for Fredrikstad, det er å be om nedrykk. I dag er det kun 3 poeng som teller når bunnlaget kommer på besøk, ren kynisme og 3 poeng.

Vi sliter litt med å få verifisert skadeinformasjonen for Sogndal, men det ser nå ut til at Rudolfsen (a), Per Egil Flo (f), Elvis (m) og Røed (f) er de som eventuelt må stå over denne gangen. Ingen av disse spilte mot Tromsø.

Stabæk ligger fortsatt sist, men er oppe i 7 poeng etter seirene over Lillestrøm og Vålerenga. De to siste i ligaen har imidlertid gitt tap for Brann og Strømsgodset. Man henger brukbart med spillemessig, men klarer bare unntaksvis å avgjøre til egen fordel. Stabæk avgjorde for så vidt til egen fordel hjemme mot finske JJK i Europa League-kvalifiseringen, de vant 3-2 etter å ha tapt 0-2 i en dårlig kamp i Finland. Det holdt ikke, men det må være lov å si at Stabæk er nærmere å ta poeng nå enn de var i begynnelsen av sesongen. De spiller seg til mye flere sjanser. Nå handler det om å sette dem.

Andersen Aase (a) er ute, ellers ser det bra ut.

Sogndal har nå fått trent i 14 dager på det nye kunstgresset på Fosshaugane. Dette er kampen de skal vinne for å komme tilbake på rett spor og holde nedrykk på avstand. Det er ikke gitt at de klarer det, for Stabæk har hevet seg. Likevel tror vi hjemmelaget jobber inn seieren, de har kapasiteten. H i kamp 3.

4. Viking - Hønefoss BK
Kjell Jonevret har forløpig ikke klart å trylle med Viking og klubben ligger fortsatt langt nede på tabellen. Det har blitt tap 1-4 hjemme for Rosenborg i en kamp Viking hang bedre med enn resultatet skulle tilsi, og 1-1 i Ålesund forrige helg. Exit i cupen for Brann, i ekstraomgangene. Viking har det med å rakne mot slutten. Det går for lang tid mellom hver seier og noe må skje snart.

Gyan (m) er ute og det er noe usikkerhet rundt Danielsen. Nevland (a) skal være tilbake og disponibel, men er ikke noen opplagt starter.

Hønefoss sanker poeng jevnt og trutt. 5-6-3 totalt og 7. plass er mye bedre enn det mange tippet på forhånd. De to spilte etter ferien har gitt tap 0-4 i Drammen og 2-1 hjemme mot Brann. Hønefoss har nå 2-3-2 på bortebane og så lenge formen er god kan de aldri avskrives.

Bolseth (m) er suspendert. Han er viktig på midtbanen, men han er også eneste fravær ifølge klubbens nettside.

Vi tror Viking skal klare minst ett poeng mot Hønefoss, men så lenge Viking scorer så sjelden tør vi ikke gå for ren hjemmeseier. HU i kamp 4.

5. Aalesund - Fredrikstad
AaFK står med 3-8-3 totalt og med så mange ettpoengere blir man ikke noe topplag. På eget gress er man ubeseirede og står med 3-4-0 totalt. Rekdals menn rundet av vårsesongen med 0-0 mot Lillestrøm, mens det etter ferien har blitt 2-2 mot Sogndal, 0-0 mot Vålerenga og 1-1 mot Viking. Nedtur i cupen der Sandefjord ble for sterke. Nå passer det bra med en seier igjen. Torsdag til uka reiser AaFK sydover for møtet med KF Tirana i 2. kvalikrunde til Europa League.

James og muligens Jääger må stå over her grunnet skader. Fra før er Orry Larsen (m) og Sylling Olsen (a) ute.

Fredrikstad ligger stadig an til nedrykk, til tross for at de slo Viking 3-0 i den siste kampen før ferien og fulgte opp med 3-1-seier i Sogndal. Sist mandag hadde vi tro på dem hjemme mot Lillestrøm, men til tross for at de scoret tre mål tapte de denne nøkkelkampen i bunnstriden. 1-2-4 på bortebane er heller svakt. Klubbens stjerne Tarik Elyounoussi så ut til å kunne bli solgt, men han har hjertet i Fredrikstad og har nå takket nei til et tilbud fra italienske Pescara.

Trener Trond Amundsen mangler Horn (f) og Elyounoussi (a) som er suspendert for gule kort. Fra før er Duré (f) og Holm ute, mens et par spillere sliter med mindre skader og betegnes som usikre: Martinsen (f) og Rafn.

Her har Aalesund gode muligheter til å ta alle poengene. Fredrikstad stiller svekket og lykkes sjelden på bortebane. H i kamp 5.

6. HamKam - Tromsdalen
HamKam har flotte 4-3-1 på sine åtte siste, men er likevel ikke blant de aller sterkeste hjemmelagene. Men formen er god og dette er tall de fort retter på, og den ene spilte etter sommeren ga 3-0 mot Alta på dagens bane. Forrige helg fikk de bortekampen mot Ull/Kisa utsatt. Gutta fra Hamar er nok lystne på å spille kamp igjen.

Måltyven Lehne Olsen (a) har brukket nese, men har fått på seg en maske som forhåpentligvis ikke hindrer ham i å spille som vanlig. Ekeberg Schjerve (k) har vært ute en stund, men ellers ser det greit ut.

Tromsdalen har vært overraskende gode, og de har vært det over en lengre periode nå. 5-3-2 på de ti siste er meget sterkt av denne klubben, som ikke er blant de største i Adeccoligaen. De holdt Sarpsborg til 0-0 i Dalen forrige helg, men var nær tap mot slutten i en ellers kjedelig kamp. Før det slo de til med 2-1-seier i Sandefjord. De har også vunnet borte mot Bærum og spilt 2-2 mot Bryne på Jæren.

Yndestad (f) er suspendert etter å ha kjeftet på seg først det ene og så det andre gule kortet forrige helg. Før kampen mot Sarpsborg 08 manglet seks spillere med skade, det var Håkon Lysvoll, Bertheussen, Waage, Johnsen, Johnsgård og Allertsen. Det har ikke lykkes oss å finne ut hvor mange som eventuelt er tilbake her, men antagelig ser det noe lysere ut for trener Helstrup i dag.

Tromsdalen har aldri scoret på Briskeby. De har 0-1-6 og målscore 0-19 på syv reiser til Hamar.

HamKam var gode mot Alta for to uker siden og er uthvilte og lystne på flere scoringer. TUIL har vist mye bra den siste tiden og tatt mange poeng, men nå tror vi det blir tap. H i kamp 6.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

7. Kongsvinger - Bryne
Kongsvinger og trener Tom Nordlie var inne i en tung periode før sommeren, som toppet seg med totalt kollaps og 0-7 borte mot Ranheim. Vendepunktet kom på Gjemselund mot Notodden, den vant de 3-1 og så klarte de 1-1 i Alta før de tok ferie. Nå har det blitt 6-2 mot Bærum og tap borte for Mjøndalen. Men Kongsvinger er nå i det minste på trygg plass og viser vilje og evne til å score mål og ta poeng.

KIL skriver på sine nettsider: "Skadesituasjonen er status quo med Ryen, Solum, Dosso og Holmen Johansen ute og Melgalvis halvskadet." Ellers er KIL på jakt etter flere keepere og har hatt Moldes keeper Elias Valderhaug på prøvespill etter at det ble klart at han ikke fortsetter å være utlånt til Start.

Bryne viser lite for tiden. Det er bare 2 poeng ned til streken og forrige seier kom i mai. De fire siste spilte viser to tap på hjemmebane, for Ull/Kisa og Sandefjord, samt 2-2 mot Tromsdalen og 2-2 mot Sarpsborg. Det går alt for lang tid mellom hver godkjente prestasjon og dette handler snart om å berge plassen. Det er noe som mangler, beslutsomheten og drivet de viste i lange perioder forrige sesong, er ikke like lett å få øye på nå. Ingen har scoret mindre enn Bryne den siste tiden.

Velinformerte Jærbladet skriver: "Esben Ertzeid, som har spilt midtstopper de to siste kampene, pådro seg et brudd i ribbenet mot Sandefjord. Venstreback Aleksander Midtsian sliter med et kne, og er høyst usikker. Trener Tommy Bergersen tvinges dermed til å gjøre en eller to endringer i den bakre fireren. Trolig flyttes Kai Risholt ned på stopperplass. - Hvis vi må sette inn en ny venstreback, er Henning Romslo aktuell. Eventuelt kan Marius Lode flyttes ut på back, og da kommer Vetle Gulowsen inn på stopperplass, sier Bergersen. Tommy Eide Møster er i trening igjen, men ifølge treneren er det for tidlig å ha ham med i kamptroppen. Kris Bright har reist hjem til New Zealand av private årsaker." Jærbladet gjetter på denne startoppstillingen:

Anders Kristiansen - Vegar Landro, Vetle Gulowsen, Kai Risholt, Marius Lode - Diogo Fernandes, Håkon Stenersen, Kai Ove Stokkeland, Håvard Urstad - Marius Helle, Geir Andrè Herrem.

Bryne vant 2-0 på Gjemselund forrige sesong. De virker noe svakere nå, mens Kongsvinger har begynt å ta poeng igjen. HU i kamp 7.

8. Notodden - Hødd
Notodden har hatt flere spillere ute med skade etter sommerpausen og det har kostet dem dyrt. 0-4 hjemme mot Glimt var ille, 0-6 borte mot bunnlaget Bærum var fullstendig natta. Bærum scoret tidlig og Notodden kollapset. Det var det fjerde strake tapet og vi ser at Notodden dessverre synker dypt når det først ikke går deres vei. Men på hjemmebane har de levert flere gode kamper, så skal det snu en dag, og det skal det, så blir det ganske sikkert her.

Notoddens alltid oppdaterte hjemmeside forteller at "Skadesituasjonen er litt bedre og pt er Tarjei Dale, Marius Lundeberg Enger, Christian Bjerke og Bardh Shala ute." Dette er troppen:

Anders Larsen, Nuno Marques, Klas Tømmer Ufs, Lars Lien, Steffen Jenssen, Jan Tore Amundsen, Kristian Jahr, Erlend Helgerud, Andreas Granerud, Borgar Velta, Paal, Christian Alsaker, Øystein Aksnes, Håvard Kleven, Martin Holmen, Alexander Nynes, Einar Tveito Lundefaret og Tor Omar Sande.

Hødd tapte fem på rad og det så mørkt ut i mai. Men så kom seirene Ham-Kam og Bærum, og poeng mot Ranheim og Start i de to siste. Hødd er fortsatt på nedrykk, men best av de fire siste og det er bare 2 poeng opp til Bryne på trygg plass. Hødd scorer plutselig mange mål og tar poeng etter poeng, og det ser meget lyst ut for tiden. Dagens oppgave er dog ikke den enkleste.

Assistenttrenar Sindre Eid forteller om skadefri tropp på klubbens nettside. Men Standal (a, må ikke forveksles med midtbanespiller Sandal) og Latifu (f) skal være suspendert for gule kort.

Notodden er meget revansjesugne etter å ha blitt slaktet de siste par rundene. Nå spiller de hjemme og har litt flere mann disponible. Vi sitter med en enten-eller følelse, for hvis Notodden først scorer og får vann på mølla, ser de seg neppe tilbake. Vi tror laget som scorer først, vinner. HB i kamp 8.

9. Ranheim - Mjøndalen
Ranheim har ennå ikke tapt i Tromdheim (2-3-0 totalt). Etter sommerpausen har de holdt Hødd til 1-1 her og tatt en imponerende borteseier i Bodø med 3-0 og noe som lignet utklassing av Glimt. Formen er god, 3-1-1 på de fem siste og hele 15 scoringer på disse fem. Det er to poeng opp til direkte opprykksplass og med litt mer stabilitet kan det se ut som om Trondheim får to lag i Tippeligaen. Noe som imidlertid taler imot dette er den økonomiske situasjonen. Ranheim er dessverre i pengenød og har måttet holde igjen deler av lønn og feriepenger til spillerne.

Det er få fravær, eneste skade skal være Oviasu (f), som ikke var med sist heller. Stilson (m) er suspendert.

Mjøndalen viser seg som et meget sterkt hjemmelag, både på gammel og ny stadion, mens seks bortekamper har gitt 1-2-3 totalt og bare 5 scoringer. Det er ikke verst, men langt fra best. 2-2 på Strømmen og 1-1 på Hamar i de to siste borte, så bruntrøyer på tur er slett ikke ufarlige. Formen er god.

Mjøndalen beskriver skadesituasjonen slik på sin hjemmeside: "Bjarne Kortgaard Ingebretsen og Emil Fossum er tilbake i lett trening. Lars Granaas og Benjamin Stokke starter med fotballtrening igjen til uka."

Mjøndalen har aldri vunnet borte mot Ranheim. Trønderne er så gode for tiden at vi tror det blir tungt denne gangen også. H i kamp 9.

10. Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt
Etter en meget sterk periode avsluttet Sarsborg vårsesongen med tap på Jessheim for Ull/Kisa. Etter ferien har det blitt 2-2 hjemme mot Bryne og 0-0 i Tromsdalen. Dette litt skuffende og hakket for svakt til å holde den tabelltoppen de hadde. Sarpsborg er på 4. plass med tre poeng opp til toppen, og 2-3-1 på hjemmebane er ikke blant de aller beste. De hadde målsjanser i Tromsdalen, men satt dem ikke, og er muligens inne i en periode der marginene ikke er helt med dem. I dag møter de en av de klareste utfordrerne til opprykk og tap her vil være ille.

Fra klubbens nettside: "Fra sist kamp er verken Berat Jusufi eller Morten Giæver med i troppen. Førsnevnte er bortreist i bryllup, mens Giæver sliter med en liten skade. Inn for disse kommer Claes Jørgensen og Glenn Roberts." Troppen mot Bodø/Glimt:

Haraldur Björnsson, Frode Larsen, Kjetil Berge, Ole Heieren Hansen, Claes Jørgensen, Magnar Ødegaard, Alvaro Baigorri, Mathias Engebretsen, Stanley Ihugba, Erik Jonvik, Tom Erik Breive, Mehmed Divanovic, Nicolay Solberg, Martin Wiig, Øyvind Hoås, Glenn Roberts, Michael Røn, Mohamed Elyounoussi.

Glimt viste gode takter før sommeren og vant blant annet 3-0 borte mot Ull/Kisa og 4-0 hjemme mot Sandefjord. De fulgte opp med 4-0 på Notodden etter EM-pausen, men forrige helg røk de 0-3 hjemme for Ranheim og plutselig så de ikke så gode ut lenger. De står med 2-2-2 på seks bortekamper og formen viser 2-1-2 på de fem siste. Variabelt, men når Glimt har dagen er de veldig sterke.

Ndiaye (m) er suspendert. Stensland (a) og Skovgaard (f) har vært ute en stund og Jim Johansen (a) og Tom Erik Nordberg (f) var heller ikke med sist.

Sarpsborg skal være sterke nok til å unngå tap på eget gress, men de har vært en smule ineffektive i det siste. Vi tar høyde for en liten overraskelse i Østfold. HUB i kamp 10.

11. Start - Alta
Start topper tabellen med én kamp mer spilt enn Ull/Kisa poenget bak. Det handler kun om opprykk for Start og trener Mjelde, og på hjemmebane har de vært feilfrie hittil og står med imponerende 5-0-0 og en målforskjell på 18-2. Start har ikke sluppet inn mål hjemme i ligaen siden Strømmen tapte 1-3 her 6. mai. Forrige helg spilte de 0-0 på Høddvoll.

Vikstøl er suspendert. Hoff (a) er friskmeldt. Dette er troppen:

Lund Hansen, Kristiansen, Andersen, Oladapo, Søgård, Hoff, Asante, Owello, Børufsen, Kristjansson, Vilhjalmsson, Dahlum, Tronstad, Mathisen, Dreshaj, Nouri.

Alta scoret et par fine mål hjemme mot Strømmen på onsdag, men det ble tap 2-3 etter håpløs forsvarsjobbing på motstanders cornere, og Alta har fortsatt bare én seier denne sesongen. Det var 5-0-seieren hjemme mot Hødd mens Hødd var helt ute av det. Forrige helg tapte Alta 0-3 borte mot Ham-Kam, men de har klart uavgjort borte mot både Bryne, Tromsdalen og Sandefjord. Likevel, dette blir mye vanskeligere og Alta sliter denne sesongen siden et par av de toneangivende spillerne forrige sesong har vært ute med skader lenge nå.

Gauseth (m), Erlandsen (f) og Ngom(a) har vært ute lenge. Törnqvist (f) og Rolandsen (f) var heller ikke å se onsdag. Thomassen (a) er suspendert for gule kort.

Kupongens klareste hjemmeseier. H i kamp 11.

12. Strømmen - Bærum
Strømmen vant 3-2 i Finnmarkshallen på onsdag mot et ikke alt for sterkt Alta-lag, og med det er de oppe på en fin 8. plass med 5-3-4 totalt. De holder på den gode formen sin, og har 3-2-1 på sine seks siste. De tre siste hjemme på Stadion har gitt 2-2 mot Mjøndalen, 2-1 mot Ranheim og 1-0 mot Kongsvinger. Så her skal Bærum passe seg.

Strømnes (m) fikk sitt femte gule i Finnmarkshallen og er suspendert nå. N’Kee (a) og Yabre (m) var ikke med til Alta men klubben melder på sin nettside at begge disse antagelig blir klare til i dag.

Bærum tok sesongens første seier hjemme mot Notodden forrige helg, etter ni strake tap. Og når den første kom, skulle det skje med hele 6-0. Bærum ga et bortesvakt og for anledningen svekket Notodden en skikkelig leksjon i angrepsfotball. Pellegrinos 6-0 scoring omtales av flere som årets mål på Sandvika stadion, den kom etter en flott pasning fra Andreas Aalbu. Og som en illustrasjon på hvor mye selvtillit betyr i fotball, tar vi med Aalbus kommentar til Budstikka om assisten og målet: "Scoringen var fin, den. Vi ledet så mye, så jeg tenkte jeg ville forsøke". Det løsnet skikkelig for Bærum mot Notodden, men de er fortsatt sist med 1-2-9 totalt og har en lang vei å gå.

Finstad er fortsatt ute, har vært borte lenge nå. Toppscorer Shaswari (a), Ask Mikkelsen (m) og Lundemo var ikke med i troppen forrige helg, og kan muligens være ute igjen, noe mer presist kan vi ikke si i skrivende stund.

Til tross for at Bærum storspilte sist, mener vi de sannsynligvis taper på Strømmen. Et Strømmen i form er mye tøffere motstand enn et redusert Notodden-lag på tur. Som vanlig kan vi vente oss scoringer med Bærum i aksjon, men hjemmelaget skal kunne score flest og markeringen blir H i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

Her kan du levere det store systemet til redusert pris via TippSt@tion, et program som reduserer prisen uten å redusere vinnersjansene like mye.

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 15.07.2012 17:55
1. Haugesund - Rosenborg U B
2. Brann - Odd H U
3. Sogndal - Stabæk H
4. Viking - Hønefoss BK H U
5. Aalesund - Fredrikstad H
6. HamKam - Tromsdalen H
7. Kongsvinger - Bryne H U
8. Notodden - Hødd H B
9. Ranheim - Mjøndalen H
10. Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt H U B
11. Start - Alta H
12. Strømmen - Bærum H

-

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 15.07.2012 17:55
1. Haugesund - Rosenborg H U B
2. Brann - Odd H U
3. Sogndal - Stabæk H B
4. Viking - Hønefoss BK H U
5. Aalesund - Fredrikstad H
6. HamKam - Tromsdalen H
7. Kongsvinger - Bryne H U
8. Notodden - Hødd H U B
9. Ranheim - Mjøndalen H
10. Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt H U B
11. Start - Alta H
12. Strømmen - Bærum H

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.