RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppkeeper stakk fra Nybergsund

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Toppkeeperen (21) trivdes ikke i Trysil og reiste tirsdag hjem til Ålesund.

Kun 11 dager før seriestart kan Nybergsund ende i en skikkelig keeperknipe. Tirsdag reiste nemlig innleide Andreas Lie hjem igjen etter kun én trening hos 1. divisjonsklubben. Nå er hele utlånsavtalen i fare.

Det skal være personlige årsaker som ligger bak 21-åringens avgjørelse om å reise hjem.

– Per nå ser det ut som vi kun har én keeper i Fredrik Tervaniemi, sier Sundet-trener Ola Brenden til Østlendingen.

Nå snakkes det om en aldri så liten keeperkrise halvannen uke før seriestart, men Brenden har ikke helt gitt opp håpet når det gjelder Lie.

– Vi avventer nå hele situasjonen i noen dager og ser om ting roer seg for Andreas. Vi har god dialog med ledelsen i Aalesund om hvordan vi skal få løst situasjonen, sier treneren.

– Vi liker slettes ikke at dette skjer overfor Nybergsund. Det er jo helt klart at de nå havner i en keeperknipe, sier Henrik Hoff, daglig leder i AaFK.

21-åringen hadde forøvrig ikke skrevet under på kontrakten som binder ham til Nybergsund da han valgte å reise hjem, men et muntlig ja var gitt overfor begge klubbene.

Lie spilte 14 kamper i eliteserien for Aalesund i fjor, mye grunnet Adin Browns lange skadeavbrekk. Før denne sesongen hentet Aalesund inn danske Anders Lindegaard, noe som resulterte i at veien fram til førstelagsfotball ble lang for det sunnmørske talentet.

Nybergsund serieåpner mot førstedivisjonsnykommer Mjøndalen på hjemmebane den 5. april. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere