*Nettavisen* Sport.

Toppkeeper vil til United

Antti Niemi, Southamptons solide sisteskanse, vil mer enn gjerne diskutere en overgang til Manchester United. Eller Arsenal, for den saks skyld.

09.01.05 15:33

Både Manchester United og Arsenal er ifølge engelsk presse på jakt etter ny keeper. Og Antti Niemi er en av de beste - om ikke den beste - keeperen i Premier League.

- Jeg håper ikke Southampton er nødt til å selge meg, men jeg ville løyet om jeg sa at jeg ikke var interessert i å snakke med Manchester United. Jeg trives i Southampton, men hvis enten United eller Arsenal viste interesse, ville jeg vært interessert, sier 32-åringen ifølge BBC.

Finnen kom til Southampton fra skotske Hearts for to millioner pund i august 2002. Også Manchester United var interessert i Niemi den gang, men storklubbens interesse kom for sent.

- Rett etter at jeg skrev under for Saints, fant jeg ut at Hearts hadde ringt agenten min og fortalt at Sir Alex ville prate med meg. Hadde Ferguson ringt to eller tre timer tidligere, hadde jeg reist dit.

Også denne gang kan det vise seg at Sir Alex Ferguson kommer for sent. Southampton har nettopp solgt James Beattie, og dermed har manager Harry Redknapp fått penger til å forsterke laget.

Kampen mot nedrykk blir neppe enklere om han også selger Antti Niemi.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.