RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppklubber følger Kvisvik

Sist oppdatert:
En rekke skandinaviske toppklubber vil følge Raymond Kvisvik med argusøyne hele vårsesongen. Brann-spilleren kan bli solgt allerede i sommer.

Det bekrefter Raymond Kvisviks agent og rådgiver Stig Lillejord overfor TV 2 Nettavisen.

- Raymond hadde en veldig god sesong i fjor, og gjorde sine saker veldig bra i Brann også før han ble solgt til Østerrike. Dette har utenlandske klubber bitt seg merke i. En rekke skandinaviske klubber vil derfor følge Kvisvik hele vårsesongen, med tanke på å legge inn bud når overgangsvinduet åpner igjen i sommer, sier Stig Lillejord til TV 2 Nettavisen.

Tysk interesse
Lillejord sier at Raymond Kvisviks innsats i Brann-trøya er også blitt lagt merke til utenfor Skandinavias grenser.

- Det er også interesse for Raymond fra blant annet Tyskland. Men det er foreløpig ikke kommet frem noen konkrete henvendelser på Kvisvik, verken fra Skandinavia eller det øvrige Europa. Men jeg kan dessverre ikke gå ut med noen navn på klubbene for å skape ytterligere spekulasjoner, sier Stig Lillejord.

Stortrives i Brann
Han understreker at Raymond Kvisvik stortrives i Brann, og først og fremst har fokus på å gjøre sitt ytterste for å hjelpe de helrøde oppover på tabellen kommende sesong.

- Raymond har treårsavtale igjen med Brann, og hans motivasjon nå er å spille så godt for klubben at han kaster seg inn i landslagsdiskusjonen igjen. Skal han ut i en profftilværelse igjen, må tilbudet klaffe veldig godt. Men han har sagt at han er lysten på å prøve profflykken igjen, forteller Stig Lillejord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere