RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppmøte allerede i første turnering

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
De store kanonene møtes til dyst allerede i den første turneringen på PGA-touren 2005.

Vijay Singh, Tiger Woods og Ernie Els åpner alle den nye sesongen på torsdag, da Mercedes Championship går av stabelen på Hawaii. Alle håper selvsagt å få en så god start som mulig, helst med en seier. For Tiger Woods vil en seier smake ekstra godt, siden han ikke vant en eneste slagturnering på touren i fjor.

Singh, på sin side, har litt av hvert å forsvare. Han vant ni turneringer i fjor, og passerte også den magiske ti millioner dollars-grensen.

- Alle starter på likt grunnlag. Det er om å gjøre om å komme seg foran, og prøve å holde seg der. Det er sånn jeg alltid har sett på det, og forhåpentligvis får jeg en god start i år igjen, sier Singh til BBC.

Fijianeren begynner sesongen med trener Joey Diovisalvi som sin midlertidige caddie. I fjor gjorde Dave Renwick den jobben, men forholdet de to imellom var ikke av det beste. På slutten av fjorårssesongen skilte de lag. Etter Mercedes Open tar Singhs tidligere caddie, Paul Tesori, over jobben.

Tiger Woods vant de to siste turneringene han stilte opp på i fjor, Dunlop Phoenix og Target World Championship, og spiller to av de tre første turneringene på årets tour. Retief Goosen deltar også i Hawaii, og har planer om å bygge på fjorårets gode sesong.

TV 2 Nettavisen følger golfsesongen tett gjennom hele 2004-sesongen. Du finner vår golf-seksjon her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere