RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppscoreren endelig tilbake

Sist oppdatert:
Sandefjords Andreas Tegström spilte sin første kamp på over tre måneder fredag kveld.

Spissen scoret tre av målene da Sandefjord sikret opprykket til Tippeligaen med 4-3 borte mot Moss i siste serierunde i 1. divisjon. Totalt nettet han 14 ganger i debutsesongen i 1. divisjon.

Etterpå har han imidlertid slitt med lysken. Fredag, drøye tre måneder etter Moss-kampen, var han tilbake da Sandefjord tapte 0-2 for det rumenske toppserielaget Ecomax Cluj i en treningskamp på Kypros.

- Han fikk de siste 18 minuttene, og hadde ingen problemer. Han kjente ingenting til lyskeskaden, sier Sandefjord-trener Tor Thodesen til TV 2 Nettavisen.

Sandefjord-treneren er spent på hva Tegström kan få til i Tippeligaen. Det er nemlig bare ett år siden spissfunnet spilte amatørfotball.

- Han tok et langt steg i fjor, og ideelt sett for ham så burde han kanskje fått ett år til i 1. divisjon. Nå må han heve seg for å henge med i Tippeligaen. Han må utvikle seg videre. Men vi tror han kan klare det, og han vil få sjansen til å klare det her hos oss, sier Thodesen.

Klubbens nye danske, Ole Tobiasen, spilte 75 minutter av fredagens kamp.

Ecomax Cluj ligger på 5. plass i den rumenske toppserien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere