RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppspiller på vei til Spurs

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Ricardo Quaresma har ikke slått til i Inter, nå kan Tottenham bli neste stopp.

Portugisiske Ricardo Quaresma gikk i fjor sommer til Inter Milan og ble en av de største signeringene José Mourinho gjorde. 25-årige Quaresma har lenge vært hausset opp som en blivende stjerne, men har på langt nær lyktes så godt som sin landsmann og vingkollega Cristiano Ronaldo.

For selv om Quaresma var et kjent talent før Ronaldos navn var på alles lepper, har ikke den tidligere Porto-spilleren slått igjennom. I helgens 1-1-oppgjør mot Torino, ble han buet på av publikum da han kom på banen som innbytter.

Ny klubb og nytt miljø skulle bidra til å løfte Quaresma til nye høyder, men nå meldes det altså at portugiseren er på vei ut av dørene i Milano. At vingen ble utelatt fra Inters tropp til sluttspillet i Champions League har ikke akkurat bidratt til å dempe ryktene.

Rått onlinespill: Spill Managerleague her!

Tottenham meldes å være den aktuelle klubben og det er ingen tvil om at Spurs-manager Harry Redknapp har behov for kvalitetsspillere. Quaresma skal ifølge Sky tilbringe resten av sesongen i Tottenham på lån. Så spørs det om Quaresma kan kopiere sin landsmann Ronaldos oppnåelser i Premier League. Det er kanskje vel mye forlangt, men skulle han prestere noe i nærheten av Ronaldo blir vel fansen på White Hart Lane særdeles godt fornøyd.

Den eventuelle ankomsten til Quaresma styrker også spekulasjonene om at Aaron Lennon sendes til Liverpool for å hente Robbie Keane tilbake til Tottenham.

Om dette skjer kan du følge på Nettavisens livesenter for overganger.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere