RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppspiss skyldig i bildrap

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
West Bromwich Albions spiss Lee Hughes er dømt til seks års fengsel for bildrap. WBA har kansellert hans kontrakt med øyeblikkelig virkning.

28-åringen flyktet fra åstedet da han i fjor kjørte sin Mercedes sportsbil - etter å ha drukket - rett inn i en annen bli. Det medførte at en 56-årig firebarnsfar omkom.

Hughes meldte seg for politiet først 36 timer etter ulykken. Dommer Christopher Hodson var ikke nådig overfor fotballspillerens oppførsen i rettssalen mandag.

- Tenkte på deg selv
- Jeg er sikker på at du bare tenkte på deg selv da du stakk av. Og at du kun forsøkte å unngå rettslig forfølgelse etter å ha kjørt bil i påvirket tilstand, sa dommeren, i følge Skysports.

Offerets familie brøt ut i gråt da juryen svarte ”ja” på skyldspørsmålet.

Gjort det før
Dommeren nølte ikke med å idømme Lee Hughes seks års fengsel. Spissen ble allerede som 18-åring idømt et 12 måneders forbud mot å kjøre bil etter et annet tilfelle av fyllekjøring.

Nå får han ikke lov til å kjøre bil de neste ti årene. Seks av dem må han altså tilbringe innenfor murene. West Bromwich var heller ikke seine med å rive i stykker 28-åringens kontrakt med klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere