*Nettavisen* Sport.

Tør ikke gamble

Det norske landslaget kommer til å lade opp på La Manga før play off-kampen mot Spania i Valencia, og kommer til å bli i Spania også etter kampen.

23.10.03 19:41

Torsdag ble det norske opplegget spikret. Norge drar til Spania, og blir der fra 11. til 17. november. Det betyr at landslaget kun kommer til å ha en trening på norsk jord før returkampen 19. november.

- Vi er på La Manga fra tirsdag til torsdag, og trener en gang hver dag der nede. Vi har undersøkt, og er sikret veldig gode treningsforhold på La Manga. Å være en uke på samme sted blir samtidig litt lenge, så derfor bryter vi opp ved å reise inn til Valencia fredag. Fredag kveld trener vi så på kamparenaen, Mestalla, sier toppfotballsjef Tore Krogstad til TV 2 Nettavisen.

Blir i Spania
Det spesielle er at landslaget blir igjen i Spania også etter kampen.

- Vi tør ikke å gamble med dårlige treningsforhold her hjemme. Derfor blir vi igjen i Spania til etter at vi har trent mandag. Det betyr at det bare blir en økt i Norge før kampen - på Ullevål tirsdag - dagen før returkampen, sier Krogstad videre.

Det er åpning for at Nils Johan Semb kan ta med seg 20 spillere til kampen, og samtlige spillere vil være med fra første dag.

- Men om han tar med seg 18, 19 eller 20 spillere blir helt opp til ham, sier Krogstad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.